Gå til innhold

Bryllup i april?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vurderer å ha bryllup den siste helgen i april. 2019. Er usikker med tanke på vær denne måneden. Vet jo ingen kan si noe om hvordan været neste år blir, men ville høre om noen her har giftet seg i april og har noen erfaringer å dele😊

Anonymkode: 72d8a...81e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi giftet oss siste helgen i april. Dagen før var det tunge skyer og regn. Surt og kaldt og søle. Forferdelig bryllupsvær! Om morgenen på selve dagen, våknet vi opp til 5 cm hvit nysnø og strålende sol fra skyfri himmel. Skikkelig påskestemning. Det ble en kjempefin dag. Men vi kunne ikke ta bryllupsbildene utendørs, fordi det ville blitt alt for skarpe kontraster.

Man kan selvsagt ikke planlegge noe utendørsbryllup eller utendørsaktiviteter, men det kan absolutt være fint i april. Det er jo egentlig fint så lenge det ikke regner, tenker jeg.

Anonymkode: d8a8e...eab

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi giftet oss 31.mars/1.april i Nord-Norge og fikk perfekt vintervær! Man vet jo aldri, men hadde slått oss til ro med at hvis det ble dårlig vær var det likevel vinter og en del av stemningene. Værre å godta dårlig vær på sommeren 😛

Anonymkode: 199e9...75e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi giftet oss nest siste helgen i april 2017 og da fikk vi utrolig fint vær. Sol, litt vind og litt snø som lå langs bakken ❤️ Ble ikke for kaldt å ta bilder ute heller.

Anonymkode: e0797...4c0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi giftet oss i starten av april, og det var en nydelig dag! Snøfritt, men sol og "påskestemning". Bildene ute fikk et vakkert lys - men husk at det verken er grønt gress eller blader på trærne, men dette gjorde ingenting. Men jeg anbefaler en liten pelsjakke som du kan ha på ute til og fra og under fotografering. En fordel er faktisk at man med et aprilbryllup ikke er så opptatt av været på forhånd, som hva som ofte er tilfellet i et august- eller julibryllup. 

En annen positiv ting med å gifte seg i april: Vi fikk "vinterpris" per gjest og sparte litt på dette, i tillegg til at det var mange steder å velge mellom som hadde ledig kapasitet. Ei heller kom vårt bryllup tett opp på andre venners bryllup, noe som fort skjer i "bryllupssesongen". 

Anonymkode: 45b84...a7e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...