AnonymBruker Skrevet 23. september 2018 #1 Del Skrevet 23. september 2018 Spiser sånt svært sjeldent, så aner ikke hva jeg skal gå ut ifra. Blir det lignende holdbarhet som på annet ferdigoppskjært kjøttpålegg, eller er det mer siden den fortsatt er hel og innpakket, med unntak for det helt ytterste der jeg tidligere har skjært av en bit? Anonymkode: 9fe7b...23c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. september 2018 #2 Del Skrevet 24. september 2018 Bump bump! Anonymkode: 9fe7b...23c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå