Jump to content
Anglofil

Retningslinjer for Aktuelle saker og politikk

Recommended Posts

Anglofil

Aktuelle saker og politikk-forumet er et aktivt rom, og vi synes det er flott at forumets brukere engasjerer seg i politiske og aktuelle saker. Dessverre ser vi også en uheldig utvikling på forumrommet hvor saklig debatt har blitt erstattet med persondebatt og latterliggjøring av meningsmostandere. Personangrep, ironisering og konsekvent nedlatende sarkasme uten øvrig debattinnhold bidrar ikke til konstruktiv diskusjon om de ulike politiske temaene. Ironi som sådan ville vært greit hvis ikke dette hadde oversvømt alle debatter med politisk innhold, slik som vi ser nå. Dette er en utvikling som ikke er ønskelig her på forumet.

Derfor oppfordrer vi dere alle til å benytte en mer saklig tone i innleggene deres. Tidligere har vi ikke ryddet alt slikt som regelbrudd, da det strengt tatt ikke har brutt med forumets regler, men vi ønsker at dette forumrommet skal være et sted man kan ha saklige debatter om politiske og akutelle saker. Derfor har vi innført dette som en ekstra retningslinje. 


Vi vil være tydelige på at dette ikke er ment som knebling av meninger og at alle fortsatt er velkomne til å beholde sine standpunkt når det gjelder politikk, så lenge disse ytres innenfor forumets regler. Vi ønsker debatter med meninger og standpunkt over hele det politiske spekteret. 

 
Vårt ønske er at man skal kunne debattere på en saklig og ordentlig måte, og dermed få et bedre debattklima på forumet. Overtydelig sarkasme og ironi mot andre brukere og meningsmotstandere generelt vil dermed være noe vi slår strengere ned på fremover. Det samme gjelder forsøk på persondiskusjon og latterliggjøring. Diskuter saken, ikke personen du debatterer med. 

Informasjon om stengningen av Aktuelle saker og politikk for AnonymBruker-funksjonen:

 

Yvonne (teamleder)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...