Jump to content
Anglofil

Retningslinjer for seksualitetsrommet

Recommended Posts

Anglofil

På Seksualitet oppfordrer vi våre brukere til å vise hensyn.

Forumrommet om handler seksualitet i mange former, og det vil alltid kunne dukke opp tråder og tema som virker fremmed for andre. Allikevel oppfordrer vi om at disse også skal få lufte sine tanker her hos oss, uten at dette møtes med spy-smileyer og lignende tilsvar. 

Seksualitet er et sårbart og følsomt tema, som kan innebære usikkerhet, nysgjerrighet og frykt for å bli utstøtt av andre, samtidig som man kanskje har et behov for å lufte tankene sine. Vi ønsker at dette skal være mulig her på forumet, uten at det møtes med mye fordommer. 

Vi oppfordrer til å vise en forståelse for at man har ulike preferanser, og at selv om noe kanskje virker fremmed og rart på deg, så kan det være noe du kan lære. Selv om det ikke er av interesse for deg selv seksuelt, så kan man lære mye av å legge fordommene til side og heller være et medmenneske.

Alle vil ha nytte av at vi alle bidrar for å holde seksualitetsforumet mest mulig fritt for spydigheter og andre usakligheter.

 

Vi minner til slutt om følgende:

- Seksualitetsforumet har en nedre aldersgrense på 16 år. Innlegg som bryter med dette, vil bli slettet.

- Forumrommet kan brukes til å diskutere seksualitet, erfaringer, preferanser, råd og tips. Det er ikke et rom for sjekking og sexprat mellom brukere. Uoppfordret kontakt på PM av seksuell karakter er heller ikke noe vi tillater.

Minner til slutt om forumets regler:

* Seksualisert innhold. Dette kan bli fjernet. Vi aksepterer ikke deling av bilder med seksualisert innhold eller bilder av intime kroppsdeler. Vi aksepterer heller ikke at man deler bilder av andre. Moderatorteamet kan når som helst fjerne innhold som oppleves som at det bryter med disse retningslinjene, uten forvarsel.

Edited by Edie
oppdatert regel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...