AnonymBruker Skrevet 15. september 2018 #1 Skrevet 15. september 2018 Hva bruker man balsamico til? 🙂 Anonymkode: d44cc...5c1 1
Sirinna Skrevet 15. september 2018 #2 Skrevet 15. september 2018 Ost&kjeks, grønn salat, på mango eller jordbær. Nesten hva som helst egentlig.
AnonymBruker Skrevet 15. september 2018 #3 Skrevet 15. september 2018 Kommer helt an på type balsamico, altså hvor lenge den er lagret. Da ser jeg bort i fra de som er "jukset med" og tilsatt sukker. En "ung" balsamico brukes blant annet til å lage vinaigrette-dressinger, og brukes ellers som vanlig eddik. En godt lagret balsamico er super på blant annet jordbær, modne oster og and. Anonymkode: 77ae3...a9a
AnonymBruker Skrevet 15. september 2018 #4 Skrevet 15. september 2018 Balsamico smakte jo helt jævlig! Anonymkode: 1d7ab...4e2 1
Tvist Skrevet 16. september 2018 #5 Skrevet 16. september 2018 Elske balsamico. Gjerne når jeg steker løk og champignon så heller jeg litt over.
AnonymBruker Skrevet 16. september 2018 #6 Skrevet 16. september 2018 I tillegg til det som er nevnt: Jeg bruker middels lagret balsamico sammen med olivenolje og flaksalt som en dip til brød før maten med et glass vin til, eller ved siden av enkelte gratinerte pastaretter, feks lasagne og cannelloni. Man trenger mer olije enn eddik, feks 4:1, og så et dryss salt over. Ekstra godt å dyppe focaccia i (selv om den er full av salt og olje fra før ). Anonymkode: dd656...afd
Lady T Skrevet 16. september 2018 #7 Skrevet 16. september 2018 Jeg bruker balsamico creme over salater, bruschetta, pizza m/spekeskinke osv. Det smaker godt og maten ser bedre ut. 👌
_popcorn_ Skrevet 16. september 2018 #8 Skrevet 16. september 2018 Hva bruker man IKKE balsamico til? 😛 Jeg bruker creme balsamico på salater, pastaretter og sandwicher. Jeg bruker rødvinsbalsamico i dressinger og i tomatsauser. Jeg bruker hvitvinsbalsamico i lyse sauser. 1
Gjest Kritt Skrevet 16. september 2018 #9 Skrevet 16. september 2018 Hvit balsamico brukes i dressing, er helt "avhengig" av det. Rød balsamico dryppes gjerne over diverse salat og grønnsaker og has i sauser etc. Har også god erfaring med balsamico (og sukker) på jordbær på sommeren - fantastisk godt. Har gjerne flere ulike balsamicoer, både dyrere og rimeligere, til ulik bruk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå