Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Hvordan gå ned 6-8 kg innen jul?

Recommended Posts

AnonymBruker

Jente 25 år, veier 68 kg og er 167 cm. Målet er å gå ned 6-8 kg innen jul.

Har en aktiv hverdag (jobber i helsevesenet). Har hund så går mellom 6-12 km tur hver dag. Mye i skog og mark. Har også begynt å trene på treningssenter, og skal trene styrke 3 ganger i uka. Tror jeg dropper kondisjonstrening på senteret pga. jeg går så mye tur?

Problemet mitt er hvor mye jeg skal spise. Vet hva som skal til for å gå ned (har gått ned 20 kg tidligere kun ved kosthold, men hadde ikke hund/trente ikke da. Da lå jeg vel på rundt 1500 kcal, men var jo mye tyngre). 

Har hørt man ikke får resultater av styrketrening om man spiser for lite, og det vil jeg jo ikke. Men om jeg spiser vedlikehold går jeg jo ikke ned?

Så hvor mye bør jeg ligge på? 1500 på treningsfrie dager og mer dagene med styrke? Noen med tips eller erfaringer med styrketrening/vektnedgang?

Anonymkode: ed372...0a1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

1500 på treningsfrie dager og 200 mer på de dagene du trener styrke høres bra ut. Prøv det, og se om du går ned eller går ned for mye. Man kan godt ligge i underskudd når man trener styrke og er overvektig, men du ligger akkurat innenfor normalvekt, så du skal ikke begrense inntaket for mye når du vil ha effekter av styrketreningen.

Ellers kan du med fordel legge inn noen små joggeetapper når du går tur. Eller hurtig gange i terreng med mye bakker.  Jeg har selv hund, og de turene jeg går med hunden med mye naturlige pauser får ikke opp pulsen nok til å gi noen kardio-effekt. 

Anonymkode: 34960...d68

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...