Jump to content
AnonymBruker

Kresen jente

Recommended Posts

AnonymBruker

Trenger litt råd her, for dette er et følsomt tema, og det er nok mange som vil dømme meg for å ikke ha innført bedre kostholdsvaner.... Men 11-åringen min (jente) har alltid vært veldig småspist og kresen. Det har vært en evig kamp å få henne til å spise grønnsaker og næringsrik mat. Hun sitter og pirker i middagen, og overdriver hvor vondt alt smaker. Så jeg har dessverre ofte tydd til enkle løsninger som pasta og pommes frites. Så selv om hun spiser lite så spiser hun energitett mat, og får nok kalorier av denne maten. Vi har kun godteri på lørdagen, men jeg mistenker at hun handler snop for lommepengene sine.

Hun har ingen mangelsykdommer, er tynn, men har vokst mye i høyden, og har masse energi. Nå har hun begynt med sport, og jeg tenker at behovet for næringsstoffer vil være større. Håpet at hun ville vokse det av seg, men det ser ikke sånn ut.

Andre i samme situasjon? Råd?

Anonymkode: c0269...e4a

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Liker hun kjøttkaker, karbonader, pølser, kylling eller noen form for fisk?

Da kan du evt starte med å bytte ut vanlige pølser, kjøttkaker og pølser med dem som er laget med 40% grønnsaker, og grønnsakspasta. Kyllingpølser er og ganske så sunt ift mye annet. 

Fisk kan jo være i mange former. Finnes fiskekaker som er hjerteformede, dette funket på niesa mi som ikke likte fisk. Fiskepinner er bedre enn ingen fisk. 

Lag Pomfri på egenhånd. Enten søtpotet eller vanlig potet. Litt olje og krydder og inn i ovnen. Mye bedre enn ferdigkjøpt. 

Håper noen av disse tipsene kan hjelpe 😊

Anonymkode: 3dfea...31e

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...