AnonymBruker Skrevet 26. august 2018 #1 Skrevet 26. august 2018 Skal lage saus til morgendagens middag, men ser jeg er helt tom for negro. Hvordan lager man bruning? Hvor lenge skal man røre? 😊 Anonymkode: c53ea...6c1
AnonymBruker Skrevet 26. august 2018 #2 Skrevet 26. august 2018 til det er mørkt nok uten å bli brent Anonymkode: ff0ba...cf5 5
AnonymBruker Skrevet 26. august 2018 #3 Skrevet 26. august 2018 Toro, bare vann og pulver. Anonymkode: 3590c...9e7 2 1
Ullvott Skrevet 26. august 2018 #4 Skrevet 26. august 2018 Du bruner smør og mel sammen i en stekepanne. Smelt først smøret, og la det bli brunt. Skru ned effekten på platen. Ha oppi mel og rør rundt. Du rører hele tiden, helt til det er «brunt nok». 4
Lauv Skrevet 26. august 2018 #5 Skrevet 26. august 2018 Margarin/smør i en gryte. Ha i hvetemel. Så rører du til jevningen er så brun som du vil ha sausen. Spe med kraft. 3
AnonymBruker Skrevet 26. august 2018 #6 Skrevet 26. august 2018 Brun smør i en stekepanne eller jerngryte. Ha i mel til en fast masse, senk temperaturen til middels og rør lett rundt mens massen brunes. Spe med buljong eller kraft litt og litt mens du rører godt for å unngå klumper, tilsett væske til sausen har fått ønsket konsekvens. Smak til med salt og pepper. Anonymkode: 6568a...6cb 1
AnonymBruker Skrevet 26. august 2018 #7 Skrevet 26. august 2018 Tusen takk for svar ☺️ Anonymkode: c53ea...6c1 1
Jerry Lee Skrevet 26. august 2018 #8 Skrevet 26. august 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Toro, bare vann og pulver. Anonymkode: 3590c...9e7 6
Atea Skrevet 26. august 2018 #9 Skrevet 26. august 2018 12 minutter siden, AnonymBruker said: til det er mørkt nok uten å bli brent Anonymkode: ff0ba...cf5 Enig, og de siste sekundene teller, men ta det heller av før du mistenker at det blir svidd. Ha en kjele med kokende vann du tilsetter bruningen i. Bruk slikkepott. Lager du for mye heller du det på et matpapir og oppbevarer i kjøleskapet eller i fryser når det er avkjølt. 1
applestories Skrevet 26. august 2018 #10 Skrevet 26. august 2018 Hvordan bruker du negro? Kunne googlet, men..
AnonymBruker Skrevet 26. august 2018 #11 Skrevet 26. august 2018 37 minutter siden, applestories skrev: Hvordan bruker du negro? Kunne googlet, men.. Er kun for fargen, ingen praktisk betydning. Anonymkode: 02eaa...6cd
applestories Skrevet 26. august 2018 #12 Skrevet 26. august 2018 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er kun for fargen, ingen praktisk betydning. Anonymkode: 02eaa...6cd Mulig jeg er helt dum her men.. Man bruker jo bruning som base for brunsaus. Hva bruker man som saus, som man da må tilsette farge, dersom man ikke har bruning i bunn? 1
AnonymBruker Skrevet 26. august 2018 #13 Skrevet 26. august 2018 6 minutter siden, applestories skrev: Mulig jeg er helt dum her men.. Man bruker jo bruning som base for brunsaus. Hva bruker man som saus, som man da må tilsette farge, dersom man ikke har bruning i bunn? Er et ørlite opphold i det å brune jevningen og brenne den. Derfor bruker folk sukkerkulør for å få rett farge. Men lærer man seg å brune smør og hvetemel akkurat perfekt, så trenger man ikke tilsette farge i sausen. Anonymkode: 77fca...1b3 3
applestories Skrevet 26. august 2018 #14 Skrevet 26. august 2018 13 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er et ørlite opphold i det å brune jevningen og brenne den. Derfor bruker folk sukkerkulør for å få rett farge. Men lærer man seg å brune smør og hvetemel akkurat perfekt, så trenger man ikke tilsette farge i sausen. Anonymkode: 77fca...1b3 Da skjønner jeg litt mer, takk for forklaringen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå