Gå til innhold

Kan noen redde pannekakerøren min?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er ubrukelig på kjøkkenet

har laget en pannekakerøre med denne oppskriften:

4 egg

4 dl mel

5 dl melk

en spiseske sukker

en klype salt

jeg stekte en pannekake som smakte mel. Hva kan jeg gjøre?

Anonymkode: a4027...3d5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tilsett litt kanel og kardemomme, og la røren stå og svelle i kjøleskapet i 20-30 minutter. Så tilsetter du en eller to spiseskjeer smeltet smør og steker i smør.

Anonymkode: 6b3e4...52d

  • Liker 4
Skrevet

Hvorfor ikke google etter pannekakerøre? Det der er altfor mye mel i forhold til melk. Du kan tilsette ganske så mye mer melk. Prøv 3-4 dl. 

  • Liker 1
Skrevet

Når pannekakene ikke er søte, smaker de heller ikke som søte pannekaker.

Gjest gjestvest
Skrevet
Akkurat nå, visp skrev:

Hvorfor ikke google etter pannekakerøre? Det der er altfor mye mel i forhold til melk. Du kan tilsette ganske så mye mer melk. Prøv 3-4 dl. 

Jeg så vispen din og trodde du skulle redde med visp.  :laugh:

Skrevet

Lot du røren svelle litt før du stekte?

Anonymkode: 87259...95a

Skrevet

Pannekaker ala norsk, skal ha rennende røre, din røre er nok for tykk, mer melk.

Anonymkode: e9bcc...0f2

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, gjestvest skrev:

Jeg så vispen din og trodde du skulle redde med visp.  :laugh:

:)Kom først inn for å si at det antageligvis ikke var vispet nok, haha.

Jeg måtte se på min egen oppskrift og forholdet mellom mel og melk var ikke så galt som jeg først trodde. Spe med 2 dl melk du, ts så blir det nok bra. Jeg gidder sjelden å svelle røren særlig, for det er alltid noen som venter så veldig, og det går veldig bra.

  • Liker 1
Skrevet

Test pannekaken stekte jeg med en gang. Det er mannen som skal få når han kommer hjem og vil imponere....

Har latt den stå en time i kjøleskapet nå, skal prøve med litt mer melk og en dæsj kardemomme. 

Takk for gode råd!

ts 

Anonymkode: a4027...3d5

  • Liker 1
Skrevet
15 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg er ubrukelig på kjøkkenet

har laget en pannekakerøre med denne oppskriften:

4 egg

4 dl mel

5 dl melk

en spiseske sukker

en klype salt

jeg stekte en pannekake som smakte mel. Hva kan jeg gjøre?

Anonymkode: a4027...3d5

Sånn helt rått så skal det per egg være 1 dl mel , 2 dl melk og 1 ss smeltet smør.

Hell 3 dl melk i røra, visp rundt, hell oppi 4 ss smeltet smør og la røra stå 1/2 times tid å svelle litt til.

Så: Stek pannekaker :)

 

Anonymkode: ce786...439

Skrevet

Jeg har vispet forresten.. 😉

men det er enda litt klumper så jeg skal gi røren en omgang til

 

ts

Anonymkode: a4027...3d5

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Sånn helt rått så skal det per egg være 1 dl mel , 2 dl melk og 1 ss smeltet smør.

Hell 3 dl melk i røra, visp rundt, hell oppi 4 ss smeltet smør og la røra stå 1/2 times tid å svelle litt til.

Så: Stek pannekaker :)

 

Anonymkode: ce786...439

Har tilsatt mer melk, men kan jeg tilsette smeltet smør i røren nå og steke med en gang eller må jeg vente? ☺️

 

Ts

Anonymkode: a4027...3d5

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Jeg har vispet forresten.. 😉

men det er enda litt klumper så jeg skal gi røren en omgang til

 

ts

Anonymkode: a4027...3d5

Jeg syns du er flink jeg:)

Men du, pannekakerøre er veldig enkelt å få til. Man visper det jo bare sammen for hånd. Greit å ikke tilsette all melka med en gang, men få en jevn røre først med lite. Jeg bruker aldri smeltet smør i røra og heller ikke sukker.

  • Liker 1
Skrevet
9 minutter siden, visp skrev:

Jeg syns du er flink jeg:)

Men du, pannekakerøre er veldig enkelt å få til. Man visper det jo bare sammen for hånd. Greit å ikke tilsette all melka med en gang, men få en jevn røre først med lite. Jeg bruker aldri smeltet smør i røra og heller ikke sukker.

Takk skal du ha 🤗

nå er bacon stekingen igang og troen på meg selv på topp!

ha en trivelig lørdag alle sammen, jeg klarer meg ikke uten dere 😉

ts

Anonymkode: a4027...3d5

  • Liker 4
Skrevet

Jeg har ikke helt mål inne på oppskrifter, men bruker vanligvis nesten dobbelt så mye melk som mel. 
Røra skal være en del tynnere enn vaffelrøre! 

Jeg pleier også ha i en god del mer sukker, men ikke smeltet smør... 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...