Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Gode idrettsforumer

Recommended Posts

AnonymBruker

Har dere noen anbefalinger om andre forum som handler om sport, trening, idrett o.l.? Jeg blir inspirert av å lese om sånt, men synes det er forholdsvis lite aktivitet og lavt kunnskapsnivå her, dessverre (altså det er masse folk her med mye kunnskap, men de aller fleste trådene har jo nybegynnernivå). 

Tenker da helst på forum som enten er veldig aktive nå, eller som har hatt stor aktivitet tidligere slik at det er mye å lese. Håper også på et litt høyere nivå på diskusjonene, slik at man stadig kan lære noe. 

Kan komme med et par tips selv også :

Terrengsykkel.no forum: norsk, stort og aktivt, mye info om alt fra sykling og sykler, til trening generelt. Forholdsvis voksent "klientell". 

Skidforum.se: alt om langrenn hos söta bror! Litt mye fokus på Vasaloppet og de andre ski classics-rennene, men lærerikt og inspirerende. Synd det er noen måneder igjen til skisesongen.. 

Kondis.no sitt forum: har en del bra tråder om kondisjonstrening, men dessverre ikke så høy aktivitet og ikke så mange gamle tråder å lese gjennom heller (en stund siden jeg sjekket). 

 

Tar gjerne imot tips om alle slags gode, treningsrelaterte forumer! Løping, ski, styrketrening generelt, bodybuilding, roing, crossfit, etc - hvilke forum er verdt å sjekke ut? 

Anonymkode: 7304e...405

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

debattanten

r/fitness på Reddit. Du har også masse andre subreddits. r/fitness er desidert størst med 6.5 mill medlemmer. Veldig generell den subredditen, men mye bra nivå. Noen av de som poster der av og til er virkelig på toppnivå. 

Har du jo ting som r/flexibility og r/losit også :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×