AnonymBruker Skrevet 10. august 2018 #1 Skrevet 10. august 2018 Hei, jeg hadde en youtube-konto for noen år tilbake med tilhørende google+. Jeg ønsket å slette disse og alt innholdet som fulgte med, så jeg gjordet dette og fikk beskjed om at det kunne ta noen uker før innholdet ikke dukket opp i søk. Men allikevel noen år senere dukker bildet mitt fra youtube kontoen opp i google søk + link til youtube-siden der det vises noen kanaler som jeg fulgte. Jeg prøver å finne ut hvordan jeg kan slette dette, men siden jeg ikke har noen konto lenger får jeg jo ikke logget inn. Er det noen som vet hvor jeg kan henvende meg for å få slettet denne infoen for godt??? Anonymkode: aebc4...318
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå