Gå til innhold

fryse deig??


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Jeg lurer på om noen av dere har laget pizzadeig og fryst den ned? (Laget pizzabunner av deigen først)

Fryser dere bunnene ustekte eller steker/halvsteker dere dem først?

Alltid greit å ha pizzabunner i frysen :wink: !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Har aldri prøvd å fryse ustekt pizzabunn - men halvstekt går helt fint!

Pleier å lage noen ekstra når jeg først er i gang med deigen, steker bunnene i 5-6 min, fryser når de er kalde, og tar dem opp, fyller dem og slenger i ovnen når jeg har lyst på noe enkelt. De trenger ikke å tine, og ikke så veldig lang steketid når du lager pizzaen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har gjort begge deler, men problemet med å ikke steke de først har vært å få fjernet embalasjen (matpapir, aluminiumsfolie eller plast) fra den klissete deigen. Derfor synes jeg det er mest praktisk å steke bunnene kjapt først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I følge Lars Barmen på nrk skulle man steke dem på 300gr i tre minutter, ikke mer - ikke mindre, før man fryser dem.

Men han laget italienske pizzaer, da, så det spørs kanskje litt på tykkelsen. Husk i tilfelle å jonglere litt med temp'en - 300gr er varmt!

dorian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...