Gjest Anonymous Skrevet 17. august 2002 #1 Del Skrevet 17. august 2002 Jeg lurer på om noen av dere har laget pizzadeig og fryst den ned? (Laget pizzabunner av deigen først) Fryser dere bunnene ustekte eller steker/halvsteker dere dem først? Alltid greit å ha pizzabunner i frysen ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 18. august 2002 #2 Del Skrevet 18. august 2002 Har aldri prøvd å fryse ustekt pizzabunn - men halvstekt går helt fint! Pleier å lage noen ekstra når jeg først er i gang med deigen, steker bunnene i 5-6 min, fryser når de er kalde, og tar dem opp, fyller dem og slenger i ovnen når jeg har lyst på noe enkelt. De trenger ikke å tine, og ikke så veldig lang steketid når du lager pizzaen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Langstrømpe Skrevet 19. august 2002 #3 Del Skrevet 19. august 2002 Har gjort begge deler, men problemet med å ikke steke de først har vært å få fjernet embalasjen (matpapir, aluminiumsfolie eller plast) fra den klissete deigen. Derfor synes jeg det er mest praktisk å steke bunnene kjapt først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest dr.ian Skrevet 19. august 2002 #4 Del Skrevet 19. august 2002 I følge Lars Barmen på nrk skulle man steke dem på 300gr i tre minutter, ikke mer - ikke mindre, før man fryser dem. Men han laget italienske pizzaer, da, så det spørs kanskje litt på tykkelsen. Husk i tilfelle å jonglere litt med temp'en - 300gr er varmt! dorian Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå