Gå til innhold

Tror ikke rasisme gir mening


Karlivar3

Anbefalte innlegg

Fordi tenk på det. Jeg har full forståelse om noen ser porno og ikke liker å se svarte menn ha sex med noen fordi det går ut på hat bildet i USA over dominanse opplegg. Så jeg skrur det av av den grunn. Men jeg bryr meg ikke hvem man er sammen med så lenge man liker hverandre, samme er om man har venner osv.

 

Uansett oftest det man hører av ny nazister er at biologisk er svarte lav IQ. Noe som jeg føler er flawed undersøkelse, oftest de med lav IQ er analfabeter og dårlig utdannet. Altså det å si at afrikanere er biologisk slikt er som å si at Amerikanere er født sånn fordi Europeere gjør det bedre enn dem i IQ altså det er like dumt.

 

Min teori, som kun er teori om hvorfor Afrika aldri gjorde noe vitenskaplig fremskritt før i tiden er fordi jeg tror vitenskap er et vesen av overlevelsesmentalitet. Altså Europa, Asia og andre steder tror jeg har hatt mer tensjoner av å bli angrept fra flere områder politisk sett, så det å finne opp nye våpen som kunne lett drepe fienden men også kunne bli nytte verdi for bedre liv var et nyttig overlevelseskunnskap.. Noe som Afrika som er mer stamme mentalitet ikke var veldig relevant så de har mer en kultur som ikke direkte har hatt nytte av det som Europa eller andre plasser. På samme måte som øygrupper osv.

 

Uansett tror du blir smartere eller flinkere i det du gjør av å bare gjøre det å tilpasse seg. Så tror nynazister er rett og slett feil 100%

Endret av Karlivar3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...