AnonymBruker Skrevet 22. juli 2018 #121 Skrevet 22. juli 2018 Stemmer ikke 😊 Brukes rå kjøttdeig på mange pizzaer. Bankers fra Dolly fks. Anonymkode: 3b9e3...b0d 1
forkjølajente Skrevet 22. juli 2018 #122 Skrevet 22. juli 2018 På 20.7.2018 den 12.40, AnonymBruker skrev: Svært mange her som ikke har fått med seg hvordan pizzarestaurantene lager pizza. Der blir alt lagt på rått. Anonymkode: dd0f4...d28 På 20.7.2018 den 12.45, WCKD skrev: Pizzarestaurantene bruker heller ikke kjøttdeig på pizzaen da, så argumentet ditt faller på steingrunn... Joda, her iområdet brukes det på begge pizzaresturantene 😉 På 20.7.2018 den 13.09, Meadow skrev: Pizzarestaurantene bruker ferdig stekt kjøttdeig som de smuldrer over. Slettes ikke alle. På 20.7.2018 den 13.10, WCKD skrev: Så klart de steker det på forhånd, kjøttdeig skal være gjennomstekt. Tror du Mattilsynet tillater å slenge rå kjøttdeig på pizzadeigen og så sette den i ovnen. Og om du mener at det er dette Pizzabakeren gjør regner jeg med at kjøttdeigen ikke smaker noe? Du får jo ikke krydret den rå kjøttdeigen på samme måte. Du er naiv. Seriøse aktører steker kjøttdeigen på forhånd. Det er ikke "så klart". Tydeligvis blir det gjordt på forskjellige måter, det ser man jo i tråden her. Jeg har jobbet på pizzaresturant (med veldig god pizza 😉 ) der vi hadde rå kjøttdeig på pizzaen før de ble stekt i ovn. Mattilsynet hadde årlige besøk alle årene jeg jobbet der, og det var aldri noe problem at kjøttdeigen ble lagt på rå 😄 2
Inwe Skrevet 23. juli 2018 #123 Skrevet 23. juli 2018 18 timer siden, AnonymBruker skrev: Stemmer ikke 😊 Brukes rå kjøttdeig på mange pizzaer. Bankers fra Dolly fks. Anonymkode: 3b9e3...b0d Alle pizzaene til Dolly med kjøttdeig har rå kjøttdeig. Bankers, Tiddelibom, Sult, Fredag osv. Der tar man å legger rå kjøttdeig i klumper under osten. Jeg jobbet som kokk der i mange år. MEN jeg ville aldri gjort det hjemme. Ovnene på Dolly holdt 300 grader, jeg steker ikke hjemmelagde pizzaer på 300 grader. Så til tross for at jeg har laget mang en Dolly-pizza hjemme har jeg alltid stekt kjøttdeigen litt.
Inwe Skrevet 23. juli 2018 #124 Skrevet 23. juli 2018 På 21.7.2018 den 17.01, AnonymBruker skrev: Både Dolly og Pizzabakeren legger kjøttdeigen rå på pizzaen. Oppå osten, selvsagt. Anonymkode: 3b9e3...b0d Dolly legger den under
hutula1 Skrevet 23. juli 2018 #125 Skrevet 23. juli 2018 Jøsse navn. Det er mange som aldri har lært matlagingens kunst.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2023 #126 Skrevet 23. januar 2023 Har jobbet på Pizzabakeren. Der legges rått kjøttdeig rett på. Blir mye saftigere da. Anonymkode: fd29b...e93
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2023 #127 Skrevet 24. januar 2023 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Har jobbet på Pizzabakeren. Der legges rått kjøttdeig rett på. Blir mye saftigere da. Anonymkode: fd29b...e93 👍 Anonymkode: 3b9e3...b0d
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2023 #128 Skrevet 24. januar 2023 Bruker da ikke kjøttdeig på pizza. Usj Anonymkode: c3f12...8e7
Gjest Adobyen Skrevet 24. januar 2023 #129 Skrevet 24. januar 2023 (endret) Jeg steker kjøttdeig (eller annet kjøtt/fugl) og løk i panna før jeg tilsetter tomatpuré og de andre tingene til kjøttsausen som jeg pleier å legge på deigen. Vanlig 80-talls. Masse ost oppå. Endret 24. januar 2023 av Adobyen
Fru Uperfekt Skrevet 24. januar 2023 #131 Skrevet 24. januar 2023 AnonymBruker skrev (På 20.7.2018 den 12.31): Eller har dere bare på ikke stekt kjøttdeig oppå pizzadeigen? Fordi blir jo stekt inni ovnen. Anonymkode: 40256...f95 Forsterker alt kjøtt som skal på pizza
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2023 #132 Skrevet 23. mai 2023 Adobyen skrev (På 24.1.2023 den 2.30): Jeg steker kjøttdeig (eller annet kjøtt/fugl) og løk i panna før jeg tilsetter tomatpuré og de andre tingene til kjøttsausen som jeg pleier å legge på deigen. Vanlig 80-talls. Masse ost oppå. Lager man langpannepizza alla 80-tallet, med kjøttdeig i saus under ost må man steke kjøttdeigen først, ja. Eller funker det fjell med å legge den oppå osten, bunn, saus, ost, så fyll 😊 Anonymkode: 3b9e3...b0d 1
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2023 #133 Skrevet 23. mai 2023 Ullvott skrev (På 20.7.2018 den 12.35): Den blir ikke ferdigstekt hvis man bare legger den rett på pizzabunnen sammen med resten av fyllet. Og kjøttdeig SKAL være gjennomstekt! Selvsagt blir den det. Pizzarestauranter bruker utelukkende rått kjøtt. Anonymkode: 2e1ee...84c 1
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2023 #134 Skrevet 23. mai 2023 AnonymBruker skrev (På 20.7.2018 den 12.33): 😦 selvsagt må den stekes først! Anonymkode: 17bc2...ddf Nei, den må ikke det. Anonymkode: 01c1e...6d8 2
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2023 #135 Skrevet 23. mai 2023 Så rare svar her. 🤔 Prøv selv, pizzaen blir mye bedre om dere legger den rå på. Funker også fint i pizzasnurrer osv. Den blir stekt og mye saftigere. Anonymkode: 01c1e...6d8
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2023 #136 Skrevet 23. mai 2023 AnonymBruker skrev (På 20.7.2018 den 13.07): Hvordan får du krydret kjøttdeigen om du legger den på rå på pizzabunnen? Bare klasker krydderet rett opp på det råe kjøttet?? Anonymkode: e9917...782 Ja. Eller bruker veldig krydret pizzasus. Anonymkode: 01c1e...6d8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå