AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #1 Skrevet 20. juli 2018 Eller har dere bare på ikke stekt kjøttdeig oppå pizzadeigen? Fordi blir jo stekt inni ovnen. Anonymkode: 40256...f95
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #2 Skrevet 20. juli 2018 😦 selvsagt må den stekes først! Anonymkode: 17bc2...ddf 49
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #3 Skrevet 20. juli 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: 😦 selvsagt må den stekes først! Anonymkode: 17bc2...ddf Hvorfor? Kan det ikke stekes i ovnen sammen med pizzadeigen? Anonymkode: 40256...f95
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #4 Skrevet 20. juli 2018 Det er mulig kjøttdeigen blir gjennomstekt oppå pizza (skjønt jeg tviler) men det blir jo ikke brunet. Jeg bruner derfor alt kjøtt som skal oppå pizza, i paier eller annet diverse. Vekt her på brunet, ikke bare gjennomstekt. To helt ulike ting. Anonymkode: 39a92...43c 16
Ullvott Skrevet 20. juli 2018 #5 Skrevet 20. juli 2018 Den blir ikke ferdigstekt hvis man bare legger den rett på pizzabunnen sammen med resten av fyllet. Og kjøttdeig SKAL være gjennomstekt! 15
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #6 Skrevet 20. juli 2018 Opplevde en gang at ei venninne la rå kjøttdeig på pizzaen. Jeg syntes det var veldig rart. Aldri sett noen andre gjøre det. Anonymkode: 6ba7f...407 6
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #7 Skrevet 20. juli 2018 Har vi biffbiter på pizzaen steker vi ikke først. Har vi kyllingkjøtt eller kjøttdeig på syekee vi, for å være på den sikre siden. De bakteriene der vil du ikke ha i deg. Anonymkode: 6ae2e...508
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 20. juli 2018 #8 Skrevet 20. juli 2018 (endret) . Endret 16. november 2023 av Nasse Nøff ❤
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #9 Skrevet 20. juli 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er mulig kjøttdeigen blir gjennomstekt oppå pizza (skjønt jeg tviler) men det blir jo ikke brunet. Jeg bruner derfor alt kjøtt som skal oppå pizza, i paier eller annet diverse. Vekt her på brunet, ikke bare gjennomstekt. To helt ulike ting. Anonymkode: 39a92...43c Hva mener du med brunet? Anonymkode: 40256...f95
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #10 Skrevet 20. juli 2018 2 minutter siden, Ullvott skrev: Den blir ikke ferdigstekt hvis man bare legger den rett på pizzabunnen sammen med resten av fyllet. Og kjøttdeig SKAL være gjennomstekt! Så du steker bare kjøttdeigen sånn uten videre til det er ferdig stekt? Ikke noe saus oppå kjøttdeigen? Og putter det på pizzaen? Anonymkode: 40256...f95 1
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #11 Skrevet 20. juli 2018 Du får prøve og se hvordan det blir. Anonymkode: a136b...f80
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #13 Skrevet 20. juli 2018 Svært mange her som ikke har fått med seg hvordan pizzarestaurantene lager pizza. Der blir alt lagt på rått. Anonymkode: dd0f4...d28 5
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #14 Skrevet 20. juli 2018 3 minutter siden, Macro skrev: Selvsagt. Fyllet lages separat. Steker du kjøttdeigen til det er helt stekt da? Anonymkode: 40256...f95
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #15 Skrevet 20. juli 2018 Jeg gjennomsteker alt kjøtt som skal på pizzaen. Kjøttdeigen legger jeg nederst på pizzaen, vel oppå tomatsausen. Etter den legger jeg på alt annet vi ønsker å ha på. Så da blir ikke kjøttdeigen gjennomstekt i ovnen, for det ligger for mye annet oppå. Anonymkode: f7900...097 3
WCKD Skrevet 20. juli 2018 #16 Skrevet 20. juli 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Svært mange her som ikke har fått med seg hvordan pizzarestaurantene lager pizza. Der blir alt lagt på rått. Anonymkode: dd0f4...d28 Pizzarestaurantene bruker heller ikke kjøttdeig på pizzaen da, så argumentet ditt faller på steingrunn... 20 1
Meadow Skrevet 20. juli 2018 #17 Skrevet 20. juli 2018 Gjennomsteker kjøttdeigen, bruner. Steker sammen med løk og paprika, har oppi saus og koker alt sammen. 2
boblevann Skrevet 20. juli 2018 #18 Skrevet 20. juli 2018 Jeg steker den alltid først. Steker kjøtt også først. Det eneste jeg legger rått på pizzaen er skinke eller pepperoni (og ost selvfølgelig, måtte nevne det for kverulantene her inne) - alt annet stekes først. 4
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #19 Skrevet 20. juli 2018 Akkurat nå, WCKD skrev: Pizzarestaurantene bruker heller ikke kjøttdeig på pizzaen da, så argumentet ditt faller på steingrunn... Neivel. Du har ikke kjøpt mye takeaway, skjønner jeg Anonymkode: dd0f4...d28 14
Mippi Skrevet 20. juli 2018 #20 Skrevet 20. juli 2018 (endret) Eh, en hel klump kjøttdeig skiller ut masse væske når man steker den i panne. Vil ikke all denne væsken gjøre pizzaen veldig bløt og ekkel hvis man legger 400g rå kjøttdeig rett på pizzabunnen? Endret 20. juli 2018 av Mippi 18
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå