Gå til innhold

Pleier dere å steke kjøttdeigen ved hjemmelaget pizza?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Eller har dere bare på ikke stekt kjøttdeig oppå pizzadeigen? Fordi blir jo stekt inni ovnen.

Anonymkode: 40256...f95

AnonymBruker
Skrevet

😦 selvsagt må den stekes først! 

Anonymkode: 17bc2...ddf

  • Liker 49
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

😦 selvsagt må den stekes først! 

Anonymkode: 17bc2...ddf

Hvorfor? Kan det ikke stekes i ovnen sammen med pizzadeigen?

Anonymkode: 40256...f95

AnonymBruker
Skrevet

Det er mulig kjøttdeigen blir gjennomstekt oppå pizza (skjønt jeg tviler) men det blir jo ikke brunet. Jeg bruner derfor alt kjøtt som skal oppå pizza, i paier eller annet diverse. Vekt her på brunet, ikke bare gjennomstekt. To helt ulike ting.

Anonymkode: 39a92...43c

  • Liker 16
Skrevet

Den blir ikke ferdigstekt hvis man bare legger den rett på pizzabunnen sammen med resten av fyllet. Og kjøttdeig SKAL være gjennomstekt! 

  • Liker 15
AnonymBruker
Skrevet

Opplevde en gang at ei venninne la rå kjøttdeig på pizzaen. Jeg syntes det var veldig rart. Aldri sett noen andre gjøre det.

Anonymkode: 6ba7f...407

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet

Har vi biffbiter på pizzaen steker vi ikke først. Har vi kyllingkjøtt eller kjøttdeig på syekee vi, for å være på den sikre siden. De bakteriene der vil du ikke ha i deg.

Anonymkode: 6ae2e...508

Gjest ISeeYouCreep
Skrevet (endret)

.

Endret av Nasse Nøff ❤
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er mulig kjøttdeigen blir gjennomstekt oppå pizza (skjønt jeg tviler) men det blir jo ikke brunet. Jeg bruner derfor alt kjøtt som skal oppå pizza, i paier eller annet diverse. Vekt her på brunet, ikke bare gjennomstekt. To helt ulike ting.

Anonymkode: 39a92...43c

Hva mener du med brunet?

Anonymkode: 40256...f95

AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, Ullvott skrev:

Den blir ikke ferdigstekt hvis man bare legger den rett på pizzabunnen sammen med resten av fyllet. Og kjøttdeig SKAL være gjennomstekt! 

Så du steker bare kjøttdeigen sånn uten videre til det er ferdig stekt? Ikke noe saus oppå kjøttdeigen? Og putter det på pizzaen?

Anonymkode: 40256...f95

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Du får prøve og se hvordan det blir.

Anonymkode: a136b...f80

Skrevet

Selvsagt. Fyllet lages separat.

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Svært mange her som ikke har fått med seg hvordan pizzarestaurantene lager pizza. Der blir alt lagt på rått.

Anonymkode: dd0f4...d28

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, Macro skrev:

Selvsagt. Fyllet lages separat.

Steker du kjøttdeigen til det er helt stekt da?

Anonymkode: 40256...f95

AnonymBruker
Skrevet

Jeg gjennomsteker alt kjøtt som skal på pizzaen. Kjøttdeigen legger jeg nederst på pizzaen, vel oppå tomatsausen. Etter den legger jeg på alt annet vi ønsker å ha på. Så da blir ikke kjøttdeigen gjennomstekt i ovnen, for det ligger for mye annet oppå. 

Anonymkode: f7900...097

  • Liker 3
Annonse
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Svært mange her som ikke har fått med seg hvordan pizzarestaurantene lager pizza. Der blir alt lagt på rått.

Anonymkode: dd0f4...d28

Pizzarestaurantene bruker heller ikke kjøttdeig på pizzaen da, så argumentet ditt faller på steingrunn...

  • Liker 20
  • Nyttig 1
Skrevet

Gjennomsteker kjøttdeigen, bruner. Steker sammen med løk og paprika, har oppi saus og koker alt sammen.

  • Liker 2
Skrevet

Jeg steker den alltid først. Steker kjøtt også først. Det eneste jeg legger rått på pizzaen er skinke eller pepperoni (og ost selvfølgelig, måtte nevne det for kverulantene her inne) - alt annet stekes først.

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, WCKD skrev:

Pizzarestaurantene bruker heller ikke kjøttdeig på pizzaen da, så argumentet ditt faller på steingrunn...

Neivel:klaske:. Du har ikke kjøpt mye takeaway, skjønner jeg:fnise:

Anonymkode: dd0f4...d28

  • Liker 14
Skrevet (endret)

Eh, en hel klump kjøttdeig skiller ut masse væske når man steker den i panne. Vil ikke all denne væsken gjøre pizzaen veldig bløt og ekkel hvis man legger 400g rå kjøttdeig rett på pizzabunnen?

Endret av Mippi
  • Liker 18

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...