HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 #1 Skrevet 17. juli 2018 Spaghetti alla puttanesca, "horenes spaghetti". Ser ut som en veldig enkel pastarett i denne grusomme varmen, lurer derfor på om noen har smakt den? Høres litt rart ut med ansjosfillet i tomatsausen, vet det er vanlig i flere retter, men rynker litt på nesa av det. https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/2004/03/17/39654/horens-spagetti-og-anstendig-vin-til-under-hundrelappen 3
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #2 Skrevet 17. juli 2018 Eventuelt om det finnes et alternativ til ansjos? 1
visp Skrevet 17. juli 2018 #3 Skrevet 17. juli 2018 Hørtes veldig god ut! Ansjos høres jo ikke godt ut, men er viktig for smaken regner jeg med:) 2
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #4 Skrevet 17. juli 2018 Går god for den, det må være italiensk ansjos (små, fra små glass), ikke slike norske "juleansjoser". Det funker som krydder og gjør sausen mer fyldig på smak, ikke annet. Anonymkode: 71245...6d4 3
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #5 Skrevet 17. juli 2018 1 minutt siden, visp skrev: Hørtes veldig god ut! Ansjos høres jo ikke godt ut, men er viktig for smaken regner jeg med:) Kanskje vi skal teste?! Elsker oliven og kapers. 1
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #6 Skrevet 17. juli 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Går god for den, det må være italiensk ansjos (små, fra små glass), ikke slike norske "juleansjoser". Det funker som krydder og gjør sausen mer fyldig på smak, ikke annet. Anonymkode: 71245...6d4 Så flott. Hvor får jeg tak i italienske ansjos? 1
visp Skrevet 17. juli 2018 #7 Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, HalldirV2 skrev: Kanskje vi skal teste?! Elsker oliven og kapers. Test! Test!! 2
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #8 Skrevet 17. juli 2018 Just now, HalldirV2 said: Så flott. Hvor får jeg tak i italienske ansjos? Butikken. Anonymkode: 942f3...126 4
visp Skrevet 17. juli 2018 #9 Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Butikken. Anonymkode: 942f3...126 i Italia 3
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #10 Skrevet 17. juli 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Butikken. Anonymkode: 942f3...126 Jaha? Har bare sett krydra ansjos i hylla før, slike man ofte har til egg.
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #11 Skrevet 17. juli 2018 1 minutt siden, visp skrev: i Italia Altså, det blir en lang tur for litt skarve ansjos
visp Skrevet 17. juli 2018 #12 Skrevet 17. juli 2018 7 minutter siden, HalldirV2 skrev: Altså, det blir en lang tur for litt skarve ansjos Ting skal være litt slow motion i ferien
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #13 Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, visp skrev: Ting skal være litt slow motion i ferien Her går alt i sneglefart i denne varmen, jeg orker snart ikke mer. Begynner å se luftspeilinger av oaser i hagen 😕
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #14 Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, HalldirV2 skrev: Her går alt i sneglefart i denne varmen, jeg orker snart ikke mer. Begynner å se luftspeilinger av oaser i hagen 😕 Kanskje det finnes ansjos i oasene? 1
visp Skrevet 17. juli 2018 #15 Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, HalldirV2 skrev: Kanskje det finnes ansjos i oasene? Kanskje du kan bytte ut med finsnittet brunsnegle? 1
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #16 Skrevet 17. juli 2018 Akkurat nå, visp skrev: Kanskje du kan bytte ut med finsnittet brunsnegle? Jeg antar at en mann på ørkenvandring ikke kan være kresen, takk for tipset 🤮 1
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #17 Skrevet 17. juli 2018 Jeg lager dette jevnlig, senest i går kveld, og kunne sagt mye om hva som skal til for å få denne klassikeren perfekt, men gidder ikke pga tittelen på tråden. Anonymkode: 1a4cf...272 7
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2018 #18 Skrevet 17. juli 2018 Fisk er vanlig på pizza og pasta i Italia, veldig godt! Anonymkode: 70f37...23d
FantasDick Skrevet 17. juli 2018 #19 Skrevet 17. juli 2018 49 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg lager dette jevnlig, senest i går kveld, og kunne sagt mye om hva som skal til for å få denne klassikeren perfekt, men gidder ikke pga tittelen på tråden. Anonymkode: 1a4cf...272 Badass. 4
HalldirV2 Skrevet 17. juli 2018 Forfatter #20 Skrevet 17. juli 2018 50 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg lager dette jevnlig, senest i går kveld, og kunne sagt mye om hva som skal til for å få denne klassikeren perfekt, men gidder ikke pga tittelen på tråden. Anonymkode: 1a4cf...272 😜
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå