Gå til innhold

Skal majonesen over eller under skinken?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Når du lager brød med skinke og majones, skal skal masjonen over eller under selve skinken. Dette vanskelige spørsmålet har skap ufred og krangel i kommunen i generasjoner.  Ville satt pris på et korrekt svar, en gang for alle.

Anonymkode: c0e34...662

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Under. Minst fare for majonesbart. 

Anonymkode: cef51...d53

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Peaches skrev:

Hvilke syke mennesker tar majonesen over skinka?? 

Skinkepålegget, ikke skinka.. 😋

Endret av Forundret..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 minutt siden, Peaches said:

Hvilke syke mennesker tar majonesen over skinka?? 

Hvis man skal ha sylteagurk på er det sykt å ta majonesen under!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Under, det hindrer tørr brød. Over blir bare klin.

Anonymkode: ecd9b...a07

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

10 timer siden, Nuttery skrev:

Jeg tar det over.

Sånne som deg! Som tror de kan gå fritt og bare gjøre som de vil! Det finnes faktisk regler og normer å forholde seg til! Hvis du hadde vært typen til mora til søstera til eksen min, hadde eksen til typen til søstera til faren hans slått opp på dagen!

Anonymkode: 0e2d0...af3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Duckie skrev:

Under, så skinka sitter fast på brødskiva.

Det er jo jobben til smøret. :) 

Jeg sliter med å bestemme meg. Under blir minst klin, over smaker og ser best ut. Begge deler er gode argumenter, så foreløpig veksler jeg på. :) 

Anonymkode: 0d089...ad3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Majonesen under, bruker da ikke både smør og majones!

Anonymkode: 3d54b...3e6

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man har ikke majones på skinke. Sånn er det bare.

Anonymkode: 2ac65...bc3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Under er mest praktisk; slipper søl og trenger ikke smør.

Over ser finest ut og kan være greit om man skal "lime på" noe tilbehør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...