Gå til innhold

Skal majonesen over eller under skinken?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Når du lager brød med skinke og majones, skal skal masjonen over eller under selve skinken. Dette vanskelige spørsmålet har skap ufred og krangel i kommunen i generasjoner.  Ville satt pris på et korrekt svar, en gang for alle.

Anonymkode: c0e34...662

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Under. Minst fare for majonesbart. 

Anonymkode: cef51...d53

  • Liker 8
Skrevet

Hvilke syke mennesker tar majonesen over skinka?? 

  • Liker 3
Skrevet (endret)
1 minutt siden, Peaches skrev:

Hvilke syke mennesker tar majonesen over skinka?? 

Skinkepålegget, ikke skinka.. 😋

Endret av Forundret..
AnonymBruker
Skrevet

Den skal over! 

Anonymkode: 789f4...9fa

Skrevet
1 minutt siden, Peaches said:

Hvilke syke mennesker tar majonesen over skinka?? 

Hvis man skal ha sylteagurk på er det sykt å ta majonesen under!

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Under! 

Anonymkode: bb949...965

Skrevet

Jeg tar det over.

Skrevet

Ja takk begge deler. :) 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Under, det hindrer tørr brød. Over blir bare klin.

Anonymkode: ecd9b...a07

Skrevet

Under, så skinka sitter fast på brødskiva.

AnonymBruker
Skrevet
10 timer siden, Nuttery skrev:

Jeg tar det over.

Sånne som deg! Som tror de kan gå fritt og bare gjøre som de vil! Det finnes faktisk regler og normer å forholde seg til! Hvis du hadde vært typen til mora til søstera til eksen min, hadde eksen til typen til søstera til faren hans slått opp på dagen!

Anonymkode: 0e2d0...af3

AnonymBruker
Skrevet
3 timer siden, Duckie skrev:

Under, så skinka sitter fast på brødskiva.

Det er jo jobben til smøret. :) 

Jeg sliter med å bestemme meg. Under blir minst klin, over smaker og ser best ut. Begge deler er gode argumenter, så foreløpig veksler jeg på. :) 

Anonymkode: 0d089...ad3

AnonymBruker
Skrevet

Majonesen under, bruker da ikke både smør og majones!

Anonymkode: 3d54b...3e6

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Man har ikke majones på skinke. Sånn er det bare.

Anonymkode: 2ac65...bc3

  • Liker 1
Skrevet

Under er mest praktisk; slipper søl og trenger ikke smør.

Over ser finest ut og kan være greit om man skal "lime på" noe tilbehør.

Skrevet

Først smør, så ost, så skinke, så tomat, så majones!

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...