Gjest Primula Skrevet 7. mars 2005 #1 Skrevet 7. mars 2005 Hei. jeg føler meg skikkelig flink nå. Har satt opp ukemeny for hele uka og handlet inn det meste. Er det felre som vil dele sin ukemeny her? Dette er min: Mandag: Pasta med kylling og tomatsaus Tirsdag: Salat med røkelaks, egg og pitabrød Onsdag: Fiskegrateng med potet og råkostsalat. Torsdag: Pannekaker med bacon. Fredag: Hjemmelaga pizza på kvelden. Lørdag: Grøt og wraps med kylling til kvelds. søndag: Lettsalta torsk med potet og gulrot.
Nilma Skrevet 7. mars 2005 #2 Skrevet 7. mars 2005 Ukens meny: Mandag: Reinsteik med gratinerte poteter, blåbærsaus og babyasparges. Tirsdag: Pasta med brokkoli, ansjos og parmesan Onsdag: Ovnsstekt torsk Torsdag: "Løvbiff" av hvalkjøtt med hjemmelaget potetsalat Fredag: Suppe med bønner og pasta Lørdag: Bacalao Søndag: Pinnekjøtt Ukemeny er supert, det krever litt planlegging, men jeg er sikker på at jeg sparer både tid, penger og krefter på det.
Gjest Espera Skrevet 7. mars 2005 #3 Skrevet 7. mars 2005 Mandag: Entrecote m/rester av gratinerte poteter og salat Tirsdag: Pannekaker m/stekte baconbiter Onsdag: Medisterkaker i brunsaus m/kokte poteter og ertestuing Torsdag: Italiensk bolognese-suppe med stekt kjøttdeig (funker faktisk!), parmesan og hvitløksbrød Fredag: "Gresk røre" - stekt kjøttdeig med masse forskjellig urtekrydder, iblandet spinat og fetaost. Serveres med ris og tzatziki. Lune pitabrød til. Helgen har jeg ikke planlagt enda.....
Gjest Primula Skrevet 7. mars 2005 #4 Skrevet 7. mars 2005 Ukemeny er supert, det krever litt planlegging, men jeg er sikker på at jeg sparer både tid, penger og krefter på det. Helt enig. det verste jeg vet er å kjøre hjem fra jobb og ikke vite hva vi skal ha til middag og ikke ha noe å lage av i kjøleksap og fryser. Vil du dele oppskrift på blåbærsaus forresten? Hørtes utrolig godt ut.. Passer det til alt slags viltkjøtt?
Arkana Skrevet 7. mars 2005 #5 Skrevet 7. mars 2005 Mandag: Hakkebiffer i brun saus, hjemmelaget potetmos, stekte grønnsaker. Tirsdag: Vi spiser ute på indisk restaurant. Onsdag: Hjemmelaget pizza. Nigella's sticky toffee pudding til dessert Torsdag: Omelett Vi skriver ukemeny fra fredag til torsdag, derfor er ikke denne helgens meny planlagt ennå.
Nilma Skrevet 7. mars 2005 #6 Skrevet 7. mars 2005 Vil du dele oppskrift på blåbærsaus forresten? Hørtes utrolig godt ut.. Passer det til alt slags viltkjøtt? Blåbærsaus er nydelig! Jeg har brukt det til både rype og rein, og det smakte i hvert fall utmerket. Nå er den oppskriften jeg bruker egenkomponert, så målene er ikke hundre prosent nøyaktige, men omtrent slik: 3-4 dl blåbær 3-4 dl vann 0,5 dl portvin litt salt og pepper sukker? jevning? Kok opp vann og blåbær, la koke en god stund (til blåbærene er kokt i stykker og vel så det), slik at du får ut mest mulig smak. Sil vekk bærene, ha i portvin og kok litt inn. Smak til med salt og pepper - ikke for mye - og evt. litt sukker hvis ikke portvinen har gitt nok søtsmak (det er veldig godt med en litt søtlig saus til vilt). Hvis du vil kan du jevne sausen med litt Maizena-jevner. Litt ripsgelé setter en god smak dersom du vil variere litt.
missdior Skrevet 11. september 2012 #7 Skrevet 11. september 2012 gammel tråd, men den kan bli interessant om vi er flinke å dele våre ukesmenyer!! her i huset ser menyen ut slik denne uken ; Mandag: Flintstek med fløtepoteter og fløtesaus Tirsdag: Hjemmelaget kebab med pitabrød og salat Onsdag: Kylling Cordon Bleu med masse friske tomater og salat Torsdag: Scalopine al Limone Fredag: Fettucine Alfredo Lørdag: Tacograteng Søndag: Hjemmelaget pizza. MMM, kjenner jeg gleder meg til alle middagene denne uka
skruf Skrevet 11. september 2012 #8 Skrevet 11. september 2012 Vi har siden januar kjørt ukesmeny og ukehandling (nyttårsforsett...) Skriver fra tirsdag-mandag, og storhandler mandag. Denne uken er det; Tirsdag: Laks med agurksalat, potet, gulrot og rømme Onsdag: Stekt kyllingfilet med hvitløk og fløtesaus, fullkornris og blandet salat Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng med grønnsaker Fredag: Taco Lørdag: Bacalao Søndag: Bakt potet med blandet salat Mandag: Pasta Carbonara (hjemmelaget)
Pyntestøv Skrevet 11. september 2012 #9 Skrevet 11. september 2012 Mandag: Hjemmelaget hamburger med hjemmelaget burgerbrød Tirsdag: Lammekoteletter med ovnsbakte poteter, stuet grønnsaker og soppstuing. Onsdag: Sushi - kjøpt, hehe. Ingen rekker å lage middag. Torsdag: Chili corn carne Fredag - søndag: Bortreist
Anglofil Skrevet 12. september 2012 #10 Skrevet 12. september 2012 (endret) Mandag: Restaurant-middag Tirsdag: Spaghetti bolognese Onsdag: Kyllingwok Torsdag: Tomatsuppe Fredag: Tacoform Lørdag: Koteletter m/gratinerte grønnsaker Søndag: Løvstek m/grønnsaksmos (For de som lurer: fisk spises gjerne til lunsj) Mvh Yvonne Endret 12. september 2012 av Yvonne
Gjest gjest17 Skrevet 12. september 2012 #11 Skrevet 12. september 2012 Mandag: Potet og purresuppe med serranoskinke Tirsdag: Pasta Arrabiata Onsdag: Kjøttkaker og potetpure Torsdag: Tomatsuppe med bruschetta Fredag: Caesarsalat + muligens noe quesadilla til kveldsmat Lørdag: Oksehaleragu med potetpure Søndag: Pastasalat med kylling og rød pesto, avocado og annet digg
Lærerinna Skrevet 20. september 2012 #12 Skrevet 20. september 2012 Mandag: Fiskekaker med stekt løk, poteter og eple-og gulrotsalat Tirsdag: Stekte pølser med potet-og rotmos Onsdag: Tomatsuppe og pannekaker Torsdag: Koteletter med poteter og blomkål Fredag: Lasagne Lørdag: Hjemmelaget pizza Søndag: Fårikål
Purple Basil Skrevet 21. september 2012 #13 Skrevet 21. september 2012 Lager liste for 5 dager, lørdager og søndager er så uforutsigbare at jeg ikke tør planlegge noe mat de dagene Neste uke: Mandag: Gresskarsuppe med parmesan og chili, eller gresskargnocchi (ikke helt bestemt meg enda). Tirsdag: Entrecote med poteter, sellerirot og persillerot (mos) og en saus som passer til. Onsdag: Lapskaus eller gul ertesuppe. Torsdag: Hjemmelaget pizza med serranoskinke, ruccula, tomater og mozzarella. Fredag: Bakt potet med bacon og rester av det jeg måtte finne i kjøleskapet.
Gjest cool_water Skrevet 22. september 2012 #14 Skrevet 22. september 2012 (endret) Ukesmeny er genialt! Vi skriver fra fredag-torsdag, og her er vår: Fredag: Svinestek, surkål, brun saus, rosenkål og poteter Lørdag: Lasagne m/salat og foccacia Søndag: Thaisalat med flatbiff Mandag: Asiatisk kylling nudelsuppe Tirsdag: Vårruller med ris og salat Onsdag: Fiskeboller med karrisaus, råkost og poteter Torsdag: Da har jeg kveldsvakt så da blir det vel fjordland. Endret 22. september 2012 av cool_water
Eloninon Skrevet 22. september 2012 #15 Skrevet 22. september 2012 Vi lager ukesmeny fra tirsdag til mandag. Here goes for uken som har vært/er nå: Tirsdag: Fiskepudding med stekt løk, kokte poteter og gulrøtter Onsdag: Strimlet svinekjøtt med ris, brokkoli og sweet chilisaus Torsdag: Fiskegryte Fredag: Taco Lørdag: Hjemmelaget pizza Søndag: Fårikål Mandag: Kalkunkjøttboller med rotgrønnsaker
AnonymBruker Skrevet 22. september 2012 #16 Skrevet 22. september 2012 Elsker å bruke ukemenyer!!! Det blir så mye enklere da! Om vi ikke lager ukemenyer, så blir det ikke middag i huset. Da går vi bare rundt og aaaaner ikke hva vi skal spise. Etter et lite opphold har vi nå begynt med menyer igjen. Her er denne ukas: Mandag: Ostesnitzel med poteter, grønnsaker og smeltet smør Tirsdag: Fiskekaker med poteter, gulrøtter, makaroni og brun saus Onsdag: Kjøttboller med potetmos, fløtesaus og grønnsaker. Torsdag: Fiskegrateng, grønnsaker og poteter Fredag: Karbonader, ertestuing, poteter og grønnsaker Lørdag: Hjemmelaget pizza Søndag: Fårikål Anonym poster: ad63e84dc3e1958469b66b05c826ab86
Gjest Unknown Skrevet 23. september 2012 #17 Skrevet 23. september 2012 (endret) Her går ukesmenyene fra lørdag til fredag. Deilig å få litt inspirasjon her Sånn ser vår uke ut: Lørdag: Taco Søndag: Kjøttpudding Mandag: Fiskegryte Tirsdag: Kjøttkaker i brunsaus og grønsaker Onsdag: Kokt torsk med gulrotpurè Torsdag: Noe kjempelett, ikke helt planlagt ennå. Fredag: Pannekaker med ertesuppe Endret 23. september 2012 av Unknown
Orchideae Skrevet 23. september 2012 #18 Skrevet 23. september 2012 Her skriver jeg ukesmeny fra mandag til søndag. Om det ikke blir fødsel i løpet av uka tror jeg det blir slik: Mandag: kjøttkaker i brun saus m/poteter og kokte grønnsaker. Tirsdag: pannekaker og tomatsuppe m/ brød. Onsdag: spiser hver for oss. Torsdag: Spaghetti m/ hjemmelaget tomatsaus og kjøttdeig. Fredag: Kylling i sur/søt saus med ris og grønnsaker. Lørdag: Lasagne med salat og rundstykker. Søndag: Koteletter med salat, skysaus og poteter.
Gjest Linaria Skrevet 24. september 2012 #19 Skrevet 24. september 2012 Jeg skriver ukesmeny fra tirsdag til mandag slik at vi kan handle inn mandag kveld (kjæresten kommer ofte sent hjem, så vi spiser med en gang han kommer også handler vi sammen etterpå). her er denne uka: tirsdag: Biff Wellington av karbonadedeig onsdag: ovnstekt fisk m/ bacon (blir enten laks eller sei) torsdag: marokkansk lam med coucous fredag: kyllingpai lørdag: taco søndag: restedag (vi må ha en restedag i uka. Jeg lager alltid for mye middag) Mandag: Kylling korma
KristineS Skrevet 24. september 2012 #20 Skrevet 24. september 2012 Denne ukas meny: Mandag: Wok med svinestrimler og diverse grønnsaker med fullkornsris til Tirsdag: Fiskegryte Onsdag: Kyllinggryte Torsdag: "Blandaball" med potet, kålrabi og bacon Fredag: Røkt torsk med potet, gulrot og hvit saus Lørdag: Hjemmelaget pizza med grov bunn. Ikke avgjort hva slags topping enda Søndag: Hjemmelaget fiskegrateng.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå