Gå til innhold

Kjære menn. Hva damer ser etter...


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

I utallige tråder er det menn som enten snakker ned seg selv eller kvinner. Derfor ville jeg skrive noe om hva jeg tenker at kvinner ser etter. Eller rettere sagt, hva mennesker ser etter hos hverandre.

Du må se på hvilke personlige kvaliteter du har, og hva du anser som kvaliteter som kompletterer dine. Du må se på interessene dine, og se på hva slags forhold du ønsker å ha med din partner. 

Det sier seg selv at det beste forholdet er et der to er glad i hverandre men også forstår hverandre, både emosjonelt og ved praktiske ting og kommunikasjon.

Det verste enhver kan gjøre er å velge en partner ut fra kun tiltrekning, eller kun interesser. Det beste du kan gjøre er å velge en person du faktisk tør å være deg selv fullt ut sammen med, og som samtidig deler dine menneskelige verdier.

Hva liker du, hva liker du ikke? Noter det ned, og spør de du dater hvor de står. Vær ærlig mot deg selv og dem. 

Liker du mye nærhet og prate mye, finn noen som liker det samme. Liker du biler, raske sykler, finn noen som liker det samme. Liker du miljøhensyn, ja så velg noen som deler ditt syn på det.

Liker du reiser, velg noen som ønsker å reise sammen med deg. 

Og er det ting du ikke liker, ikke inngå kompromisser eller bli sammen med noen "fordi de er jo så snille" og "du fortjener jo å være sammen med noen som er snill". Du er ikke snill som velger et menneske du samtidig ser ned på og forakter fordi det ikke går an (utfra ditt synspunkt) å føre diskusjoner med han/henne. Eller når personen har helt annet livssyn og leveregler enn deg.

Du er ikke snill, om du holder tilbake essensielle opplysninger, fordi du vet han eller hun vil bli såret om de visste fakta om deg. Du er ikke snill, bare fordi du omtaler deg selv som snill. En snill person trenger ikke å påpeke sin snillhet. Han/hun bare ER snill og lever etter det. Snill når han/hun blir sett og respektert, men rettferdig og streng når det er motsatt.

Å finne en partner, er ikke noe en har krav på. Å ha sex er ikke en menneskerettighet. Å bli sett og respektert derimot, er det.

Ikke forvent å finne the one. Det er gjerne flere riktige partnere gjennom et helt liv. Par som er gift i 80 år, er unntaket. Ikke regelen. 

Og ingen av oss kjenner oss selv til bunns før vi er blitt godt voksne, sære og endelig vet hva vi aldri vil kompromisse om.

Det blir så feil å måle seg selv mot utseende,  iq, karakterer, yrke, inntekt bla bla bla. Det er ingenting av dette som teller i lengden. 

Dropp tinder, sukker og alt dette om du kjenner du bare blir enda mer usikker på deg selv. Gå din egen vei, oppsøk det du liker best, og mest av alt: lær deg selv å kjenne til bunns. Det mest tiltrekkende er mennesker som føler seg trygge i sin egen person. 

Anonymkode: 93e9c...0fc

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

4 timer siden, solmåneogstjerner skrev:

Dette var et fint innlegg! 

Takk! 😊

Anonymkode: 93e9c...0fc

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...