AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #1 Skrevet 28. juni 2018 Det står overalt at man må forvelle grønnsaker før de fryses for å bevare smak og for å inaktivere enzymer og mikroorganismer. Men jeg hører også at mange fryser grønnsaksmos uten at det er blitt forvellet. Når grønnsakene er most, må man ikke inaktivere enzymer og mikroorganismer før det fryses da også? Noen som kan forklare hvordan det fungerer? Anonymkode: 0b9d4...f19
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #2 Skrevet 28. juni 2018 Grønnsaksmos lages gjerne av kokte grønnsaker, og da er det ikke nødvendig å forvelle slik som med rå grønnsaker. Anonymkode: 325c2...5ea 1
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #3 Skrevet 28. juni 2018 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Grønnsaksmos lages gjerne av kokte grønnsaker, og da er det ikke nødvendig å forvelle slik som med rå grønnsaker. Anonymkode: 325c2...5ea Hmmm... Jeg har sett mange oppskrifter der grønnsakene bare er most i food processor og deretter fryst ned. Anonymkode: 0b9d4...f19
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2018 #4 Skrevet 28. juni 2018 Det er mange som lager smoothie og fryser resten ned i ispinne-former eller rørte bær i fløteis. Hvorfor må det ikke forvelles i de tilfellene? Anonymkode: 0b9d4...f19
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå