AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #1 Skrevet 9. juni 2018 Har ikke like stor matlyst som vanlig i denne heten, og det frister heller ikke så mye å stå på kjøkkenet og kokkelere i lange tider. Noen som har tips til lett, kald mat eller annen lettvint sommermat sim smaker i varmen? Anonymkode: 441bf...178
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #2 Skrevet 9. juni 2018 Blir mest grilling her Anonymkode: 46068...8c5
boblevann Skrevet 9. juni 2018 #3 Skrevet 9. juni 2018 Vi spiser stort sett noe alà hjemmelaget pizza, spekemat og eggerøre, pastasalater med brød, pai, grilling, wok eller sånt. Litt lett mat som tar rask tid å lage er ikke giret på raspeballer eller indrefilet i denne sommervarmen, nei 🤣
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #4 Skrevet 9. juni 2018 Gryte. Alt i en gryte med mye væske og grønnsaker. Anonymkode: 8887d...32b
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #5 Skrevet 9. juni 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har ikke like stor matlyst som vanlig i denne heten, og det frister heller ikke så mye å stå på kjøkkenet og kokkelere i lange tider. Noen som har tips til lett, kald mat eller annen lettvint sommermat sim smaker i varmen? Anonymkode: 441bf...178 Du kan lage tarator, kald bulgarsk yoghurt-agurk suppe! Du trenger: En boks gresk yoghurt naturell (viktig at den er gresk) som du blander ut med vann, så har du oppi 1/2 finkuttet agurk, et fedd hvitløk og 2-3ss dill... Server og nyt! Anonymkode: e6a14...454
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #6 Skrevet 9. juni 2018 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har ikke like stor matlyst som vanlig i denne heten, og det frister heller ikke så mye å stå på kjøkkenet og kokkelere i lange tider. Noen som har tips til lett, kald mat eller annen lettvint sommermat sim smaker i varmen? Anonymkode: 441bf...178 Kokt/trekt fisk alt fra makrell, laks til torsk. Enten bare kokte poteter til eller tomat, agurk og mais sammen med en dæsj kjøpepotetsalat. Planlegger å lage brokolisalat men innkjøpssjefen har glemt å få ingrediensene med seg hjem. Anonymkode: 843dc...5f6
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #7 Skrevet 9. juni 2018 Eggerøre, reker/røkelaks/spekeskinke, avokado, tomat og det du måtte ønske. Spiser rundstykke til Anonymkode: 2d6df...1e2 1
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #8 Skrevet 9. juni 2018 Blir mye salater av ulike typer med grillet kjøtt. Pastasalat, quinoasalat, cobb salad o.l. Ellers grillet fisk f.eks. Anonymkode: 1de7b...bb6
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #9 Skrevet 9. juni 2018 Det er forbudt eller sterkt advart mot grilling i alle kommuner hvor det har vært veldig varmt de siste ukene, det gjelder alle typer grill og også i egen hage/på egen terrasse. Bare nevner det siden enkelte snakker om grillmat her. Anonymkode: 01d94...b88
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #10 Skrevet 9. juni 2018 53 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er forbudt eller sterkt advart mot grilling i alle kommuner hvor det har vært veldig varmt de siste ukene, det gjelder alle typer grill og også i egen hage/på egen terrasse. Bare nevner det siden enkelte snakker om grillmat her. Anonymkode: 01d94...b88 Er ikke grillforbud her jeg bor, men i nabokommunen er det forbudt. Har stor hellelagt uteområde der gassgrillen står. Vi har mye salat til grillmaten. Anonymkode: 46068...8c5
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #11 Skrevet 9. juni 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Er ikke grillforbud her jeg bor, men i nabokommunen er det forbudt. Har stor hellelagt uteområde der gassgrillen står. Vi har mye salat til grillmaten. Anonymkode: 46068...8c5 For mye salat, eller akkurat nok? Anonymkode: f7edf...626
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #12 Skrevet 9. juni 2018 Lager mye salater og andre kalde/delvis kalde retter som wraps. Bruker råvarer som ulike salater, avokado, kylling, tunfisk, reker, sylteagurk, tomat, fetaost, surret løk, agurk osv, osv. Anonymkode: 22fc2...1ae
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #13 Skrevet 9. juni 2018 En av mine favoritter på de fineste dagene nå i vår/sommer, er Ristorante frossenpizza! Da minimerer jeg tiden på kjøkkenet etter jobb, og spiser i solen på terrassen utenfor kjøkkenet. Synes Ristorante passer bedre i solen/varmen enn feks grandis eller bigone, den føles liksom litt lettere og skarpere på smak. Jeg koser meg og later som jeg er på restaurant på en eller annen turist-middelhavsøy 😜 Anonymkode: 7d866...ac1
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2018 #14 Skrevet 9. juni 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: For mye salat, eller akkurat nok? Anonymkode: f7edf...626 Litt grillet kjøtt og mye salat. For mye eller akkurat nok spiller ingen rolle. Det som er igjen blir spist til kvelds. Eller dyrene får litt. Går ikke mye mat i søpla Anonymkode: 46068...8c5
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2018 #15 Skrevet 10. juni 2018 10 timer siden, AnonymBruker skrev: En av mine favoritter på de fineste dagene nå i vår/sommer, er Ristorante frossenpizza! Da minimerer jeg tiden på kjøkkenet etter jobb, og spiser i solen på terrassen utenfor kjøkkenet. Synes Ristorante passer bedre i solen/varmen enn feks grandis eller bigone, den føles liksom litt lettere og skarpere på smak. Jeg koser meg og later som jeg er på restaurant på en eller annen turist-middelhavsøy 😜 Anonymkode: 7d866...ac1 Ristorante har mange varianter med godt fyll, men jeg synes bunnen på Casa di Mama er veldig bra og gir mer "middelhavsfølelse" enn kjeksen de bruker på Ristorante. Jeg ønsker meg Casa di Mama-bunn med Ristorante-fyll, spesielt Spinaci og Mozzarella. Evt. en Casa di Mama-bunn helt uten fyll, så jeg kan slenge på det jeg vil. Uansett gir det ekstra sommerfølelse å toppe med god olivenolje, fersk basilikum og evt. litt havsalt. Anonymkode: fbeef...85d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå