Gå til innhold

Anbefalt blad: Wedding flowers


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest KristinK

I jakten på den nye utgaven av Ditt bryllup endte jeg opp med et annet bryllupsblad. Bladet heter Wedding flowers - the ultimate guide to bridal flowers.

Har kikker litt i bladet og synes det er fantastisk mange flotte blomster der. Har alt funnet noen buketter som jeg kunne tenke meg, så jeg synes det var en god investering å kjøpe bladet.

Så tips til alle de som føler seg litt usikre på hva slags blomster de skal ha: kjøp dette engelske bladet. Det var kjempeflott og jeg er skikkelig fornøyd!

Tar med det samme med noen linker som stod bakers i bladet:

http://www.countrygardenflorist.co.uk/

http://www.jadesflowers.co.uk/

http://www.passion-flowers.net/

http://www.eventpeople.co.uk/

Fant i tillegg en link tilslutt som kanskje kan være til nytte:

http://www.weddingflorist.co.uk/advice/weddings.html

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest KristinK

Det bladet hadde virkelig "alt". Det var sikkert 70 sider med bare brudebuketter og blomster til dekorasjoner.

Det var egne seksjoner med hvite, blå, røs og gule blosmter også. Så det var en hel del buketter med både hvitt og grønt i. Hvite calaer var det også der, tror jeg. (Men som sagt: det meste var jo der....så det MÅ ha vært hvite calaer også.)

Har funnet en bukett jeg synes var stilig, faktisk flere. Så endelig føler jeg meg ikke så frustrert over å ikke vite hva slags bukett jeg skal ha.

Bladet kjøpte jeg forresten hos Narvesen, og de har det nok de allere fleste stedene. Så vidt jeg vet var også dette et helt nyt blad. Men du og du for et flott blad! icon_smile.gif

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også kjøpt dette bladet. Anbefales! Har allerede funnet et par brudebuketter jeg kunne tenke meg! (veldig smart å kunne ta dette bladet med til blomsterforhandleren) Syntes i utgangspunktet at bladet var noe dyrt for "bare" å være om blomster. Men nå angrer jeg ikke! Bakerst finnes også en alfabetisk oversikt over hvilke blomster som har sesong når og hvilke farger de kommer i. Dette er jo greit å vite, da det bestandig er billigere å velge blomster som er i sesong. icon_smile.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 6 måneder senere...

De har fortsatt en del nummer av dette bladet i kiosken i ankomsthallen på Gardermoen... Bare en liten opplysning til de som er i nærheten og fortsatt er på jakt etter bladet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg jo ikke noe bilde av den på nettet, men hvis du har bladet kan du se etter er kuleformet bukett med roser i champagne, hvitt, fersken og lyserosa (i begynnelsen av bladet). Jeg skal i tillegg be blomsterdekoratøren lage noen bånd over med små perler i, og eventuelt legge noe grønt (blader eller lange gress-strå) rundt buketten.

Kommer til å bli perfekt! :lol:

Frk. Busybody :rodme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant frem til buketten du forklarte og den er kjempefin. I det hele tatt er det utrolig mange flotte buketter i det bladet synes jeg!

Men buketten du skal ha var iallfall kjempeflott!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...