Thomasine Skrevet 25. mai 2018 #1 Del Skrevet 25. mai 2018 Leter etter den "optimale" nøttebunn. Mye å finne... Hva er forskjellen på nøttebunn (flere typer nøtter) og mandelbunn - i smak? Stor forskjell? Tørrere med blanding? Hva er forskjellen på om man har eggeplommene med i røra eller bare bruker eggehviten? Altså - bruker du hele egget eller bare eggehviten? Og evt. hvorfor? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2018 #2 Del Skrevet 25. mai 2018 Hasselnøtt er en god indikator, på nøttebrun. Anonymkode: bdb53...e01 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2018 #3 Del Skrevet 25. mai 2018 Eggeplommen også, da mister du veldig luftighet. Jeg lager endel mandelbunner og hasselnøttbunner og merker fort om jeg har slurvet og vært hardhendt når jeg har blandet det tørre meg eggehvitene, for da blir de ikke like luftige. Å piske eggehviter hvite og stive også vende forsiktig inn malte nøtter eller mandler blandet med melis (eller søtningsmidler om man er diabetiker) er nesten hele triksene med nøttebunner. Synes jeg da Anonymkode: 6c6f3...13b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 25. mai 2018 Forfatter #4 Del Skrevet 25. mai 2018 Så best uten eggeplomme? Og selvfølgelig vende inn - forsiktig! Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2018 #5 Del Skrevet 25. mai 2018 Jeg leste visst feil. Sorry. Anonymkode: bdb53...e01 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2018 #6 Del Skrevet 25. mai 2018 En blanding av nøtter og skolded mandler foretrekker vi her. Bruker du plommen til å piske med og skjærer inn stivpisket røre etterpå, så får du en luftigere bunn. Det gjelder alle kaker og gratenger. Anonymkode: af5d9...104 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 25. mai 2018 Forfatter #7 Del Skrevet 25. mai 2018 Ok. Da prøver vi MED plommen! Vil ha den luftig og ikke tørr...;) Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2018 #8 Del Skrevet 26. mai 2018 17 timer siden, AnonymBruker skrev: En blanding av nøtter og skolded mandler foretrekker vi her. Bruker du plommen til å piske med og skjærer inn stivpisket røre etterpå, så får du en luftigere bunn. Det gjelder alle kaker og gratenger. Anonymkode: af5d9...104 Nøtter? Hvilke Nøtter?? Anonymkode: 084bf...f95 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2018 #9 Del Skrevet 26. mai 2018 Hasselnøtter gir mest smak:) Anonymkode: 084bf...f95 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 26. mai 2018 #10 Del Skrevet 26. mai 2018 Jeg har laget denne nøttebunnen et par ganger med finmalte, blansjerte mandler. Det ble utrolig saftig og godt, bare vær forsiktig med stekingen så den ikke blir for godt stekt. https://www.detsoteliv.no/oppskrift/suksesskake Ellers er jeg enig i at en blanding av mandler og hasselnøtter kan være veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 27. mai 2018 Forfatter #11 Del Skrevet 27. mai 2018 Det ble 2 bunner - den ene bare med eggehvitte - blandet forsiktig, den andre eggedosis - blandet like forsiktig.. Den med eggedosis var mye saftigere og luftigere. Blir med eggedosis heretter...;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå