Gå til innhold

Nettavisen-journalistene sier unnskyld.


julia83

Anbefalte innlegg

SV er det mest populære partiet hos jounalister, Arbeiderpartiet og Rødt er også populære.

https://www.medier24.no/artikler/nettavisen-journalistene-sier-unnskyld-for-bloggpost-vi-beklager-til-kollega-noman-mubashir/438164

Nå trosser journalistene sin egen Redaktør og ber på vegne av Redaktøren/avisen om unnskyldning, fordi de ved å publisere innlegget til Karine Haaland utsatte Noman Mubashir for et personangrep. Det siste er ikke sant, hun skryter faktisk av Noman, men hun påpeker at det ikke er tilfeldig at NRK velger to fremmedkulturelle til å lede 17 mai programmet.

Nå som A-media har kjøpt Nettavisen tror jeg dessverre at den (litt) politisk ukorrekte Gunnar Stavrum taper kampen i mot sine røde journalist kolleger.

 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stavrum er jo uansett helt latterlig. Der han ene dagen belærer oss om dyneløfting og privatliv når han kritiserer publiseringen av Trine Skei Grande sin sex med en mindreårig beruset gutt, også noen få dager etterpå publiserer flere artikkler om løse påstander om Trump og en pornoskuespiller. Hvordan ble harmen din mot dyneløfting og privatlivskrenkning plutselig borte igjen som dugg for solen når det var Trump ryktene handlet om Stavrum?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...