minienthe Skrevet 23. mai 2018 #1 Skrevet 23. mai 2018 Noen som har tips til en oppskrift på kanelsnegler som ligner på de som ofte serveres til frokost på Danske hoteller ? Har prøvd å google litt men får ikke helt oppskriftene jeg finner til å stemme med de jeg har smakt. Mistenker at de på hotellene muligens er butterdeigbasert ? Hvis noen lurer på hva en kanelsnegle er - Se vedlagt. Disse gjør hele Danmarksturen verdt pengene i mine øyne.
Pinkee Skrevet 24. mai 2018 #3 Skrevet 24. mai 2018 Dette er butterdeig. Kjøp eller lag butterdeig, kjevle ut, smør på det fyllet du liker best, stek, og jeg tror du har funnet oppskriften.
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2018 #4 Skrevet 24. mai 2018 Er det hvite melis? Da var det mye sukker på dem! Anonymkode: a2383...507
Brunhilde Skrevet 24. mai 2018 #5 Skrevet 24. mai 2018 Kanskje denne kan være noe? De så jo lekre ut 1
minienthe Skrevet 16. juni 2018 Forfatter #6 Skrevet 16. juni 2018 På 24.5.2018 den 8.04, Antoinette skrev: Sjekk ut Camilla Plum. Har du en spesifik link eller oppskrift som du vet fungerer ? På 24.5.2018 den 8.56, Pinkee skrev: Dette er butterdeig. Kjøp eller lag butterdeig, kjevle ut, smør på det fyllet du liker best, stek, og jeg tror du har funnet oppskriften. Vanlig butterdeig kjøpt i butikk gir ikke samme smaken Du har tilfeldigvis ikke en oppskrift du vet fungerer ? På 24.5.2018 den 18.08, Brunhilde skrev: Kanskje denne kan være noe? De så jo lekre ut De så gode ut men de så ut til å være gjærdeigsbaserte og det er ikke de sneglene jeg er ute etter.
blaamandag Skrevet 17. juni 2018 #7 Skrevet 17. juni 2018 Som disse? Er bedre uten all glasuren på bildet http://www.kvalimad.dk/page/kanelsnegle/uuid/bbe66c65-4f7c-11e6-b651-c529c18b9f1b
minienthe Skrevet 17. juni 2018 Forfatter #8 Skrevet 17. juni 2018 6 timer siden, blaamandag skrev: Som disse? Er bedre uten all glasuren på bildet http://www.kvalimad.dk/page/kanelsnegle/uuid/bbe66c65-4f7c-11e6-b651-c529c18b9f1b Ser også ut til å være gjærdeigsbasert og ikke butterdeig. Har lest litt og jeg lurer på om utfordringen min ligger i å finne en oppskrift på butterdeig som faktisk fungerer. Har testet både den butikkjøpte og et par løse oppskrifter men resultatet blir ikke like saftig som de jeg spiser i Danmark og det irriterer meg. Noen som har tips til oppskrift på butterdeig som saftig og ikke tørr ?
dillyduzit Skrevet 17. juni 2018 #9 Skrevet 17. juni 2018 Personlig liker jeg butterdeigen som du får kjøpt. Uansett, det ser ut som jeg ville ha fulgt wienerbrødmetoden rett og slett, legg på ønsket fyll og rull sammen som du ruller vanlig kanelbolle, deretter flater du dem ut. Pensles med egg. Eventuelt så har du denne på wienerdeig. http://www.kvalimad.dk/page/wienerbrod-bagt-pa-smor-basisopskrift-og-staenger/uuid/ba0eef3a-4f7c-11e6-8ae8-5c34e3947622
minienthe Skrevet 17. juni 2018 Forfatter #10 Skrevet 17. juni 2018 7 timer siden, dillyduzit skrev: Personlig liker jeg butterdeigen som du får kjøpt. Uansett, det ser ut som jeg ville ha fulgt wienerbrødmetoden rett og slett, legg på ønsket fyll og rull sammen som du ruller vanlig kanelbolle, deretter flater du dem ut. Pensles med egg. Eventuelt så har du denne på wienerdeig. http://www.kvalimad.dk/page/wienerbrod-bagt-pa-smor-basisopskrift-og-staenger/uuid/ba0eef3a-4f7c-11e6-8ae8-5c34e3947622 Den der så potensiell ut, må testes. Takker
Belima Skrevet 18. juni 2018 #11 Skrevet 18. juni 2018 21 timer siden, dillyduzit skrev: Personlig liker jeg butterdeigen som du får kjøpt. Uansett, det ser ut som jeg ville ha fulgt wienerbrødmetoden rett og slett, legg på ønsket fyll og rull sammen som du ruller vanlig kanelbolle, deretter flater du dem ut. Pensles med egg. Eventuelt så har du denne på wienerdeig. http://www.kvalimad.dk/page/wienerbrod-bagt-pa-smor-basisopskrift-og-staenger/uuid/ba0eef3a-4f7c-11e6-8ae8-5c34e3947622 Jeg baker en kringle på omtrent samme måte, men jeg bruker smør ikke margarin altså som jeg skjærer med ostehøvel og legger mellom lagene når jeg kjevler.
dillyduzit Skrevet 18. juni 2018 #12 Skrevet 18. juni 2018 1 time siden, Belima skrev: Jeg baker en kringle på omtrent samme måte, men jeg bruker smør ikke margarin altså som jeg skjærer med ostehøvel og legger mellom lagene når jeg kjevler. Helt klart, smør. Maragin kan ikke måle seg en gang på smak når det kommer til bakevarer. 3
minienthe Skrevet 18. juni 2018 Forfatter #13 Skrevet 18. juni 2018 Har sterke planer om å bruke skikkelig smør hvis jeg skal teste å lage butterdeigen i linken over her. Men hva tror dere blir best av vanlig og usaltet meierismør ?
Belima Skrevet 18. juni 2018 #14 Skrevet 18. juni 2018 Jeg kan bare svare hva jeg alltid har gjort og fremdeles gjør, bruker vanlig meierismør. 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå