AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #1 Skrevet 21. mai 2018 Det hevder en venninne. Hun hevder det å spise vårruller annet enn om våren er som å spise svineribbe utenom julesesongen. Så vårruller på menyen i selskap lenge etter våren er avsluttet er no-go i følge henne. Er det noe i dette, eller kan vårruller fint serveres som forrett også om høsten? Anonymkode: 41a7b...22a 1
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #2 Skrevet 21. mai 2018 Vårruller kan serveres hele året, selvfølgelig! Anonymkode: ee4f4...ee3 2
Gjest Catalina Culès Skrevet 21. mai 2018 #3 Skrevet 21. mai 2018 (endret) Det heter sommerruller om sommeren, høstruller om høsten, vinterruller om vinteren. sånn da vet du det, så da kan de spises hele året Endret 21. mai 2018 av Catalina Culès
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #4 Skrevet 21. mai 2018 3 minutter siden, Catalina Culès skrev: Det heter sommerruller om sommeren, høstruller om høsten, vinterruller om vinteren. sånn da vet du det, så da kan de spises hele året Nei? Det heter vel vårruller uansett? Anonymkode: 41a7b...22a 1
applestories Skrevet 21. mai 2018 #5 Skrevet 21. mai 2018 Navnet kommer visstnok fra Kina, der vårruller ble laget av ferske grønsaker. Det var ikke så mye ferske grønnsaker om vinteren, så da ble det "vårruller" fordi våren var første mulighet til å lage dem. Jeg ville ikke sammenlignet med svineribbe (som min familie uansett spiser hele året), men heller med salat. Er det noe vi bare kan spise om våren siden man før i tiden bare hadde fersk salat om våren og sommeren? 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå