Gå til innhold
AnonymBruker

Menn og usikkerhet?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei

Jeg vil gjerne høre fra dere menn:

Når dere er i en tidlig del av forholdet, der ting ikke er helt stadfestet, det foregår kanskje fortsatt litt spill og frem -og tilbake.

Føler dere usikkerhet? Den klumpen i magen vi kvinner ofte kan føle når stemningen tilsynelatende forandrer seg, hun svarer kanskje ikke like fort på melding som før f.eks? Analyserer og tenker dere ? Usikre på om hun virkelig vil satse ?

Kvinner er flinke til å dele disse tankene med hverandre. Vi legger ut i det vide og brede om tanker og følelser og kjenner hverandres tankemønstre igjen. Derfor er jeg nysgjerrig på om dere gjør det samme og hvor mye energi som evt. går til dette?

 

Setter pris på ærlige og konstruktive svar :)

Anonymkode: c1d9c...fcf

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ingen ? Lærte noe nytt jeg da :fnise:

Anonymkode: c1d9c...fcf

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kreator

Som med kvinner er nok dette veldig individuelt. Jeg er en sånn type som legger merke til det meste og har mine teorier, men lar det sjelden styre handlingene mine. Tidlig i forholdet tilpasser jeg både type kommunikasjon, frekvens og mengde slik at vi egentlig får en anledning til å bli kjent i samme tempo. Fra min side klarer jeg fint 10-20 meldinger om dagen (da blir man fort kjent) eller en melding annenhver dag (da tar det lengre tid).

Litt inn i forholdet er et mønster ofte etablert, og det er kun store avvik som jeg tar meg nær av, feks at en kvinne begynner å bli sen på å svare på meldinger (senere enn "normalt"), eller at det begynner å bli vanskelig å konkretisere avtaler etc. Det er da som regel et klart signal på at kvinnen er på vei ut av forholdet. Jeg er en sånn type som da ikke gidder å gå rundt å bekymre meg, og tar da kontakt (helst per telefon) og spør direkte. Som regel får jeg da bekreftet den mistanken jeg har rukket å bygge opp. Jeg kan telle på en finger den gangen jeg tok feil.

Etter et forhold er det også litt kommunikasjon, og her tolker jeg det meste som høflighet og vennskap når en eks "liker" ting på SOME. Men skal innrømme at jeg stusser litt innimellom når en eks ut av det blå sender et søtt bilde av seg selv på fest eller lignende. Noen ganger er det en invitasjon til noe, andre ganger antageligvis bare et ønske om litt oppmerksomhet. Det er bare hyggelig uansett, selv om det innimellom stikker litt selvfølgelig hvis det er fra en kvinne som faktisk valgte å avslutte, men som tydeligvis fortsatt ønsker å ha kontakt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her