Gå til innhold

Roastbiff Pålegg, Hjelp!


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage roastbiff pålegg hjemme for første gang. Planen er å servere til koldtbordet 17. Mai. Selve steiken ligger i kjøleskapet nå og tiner. Planen er å steke i morgen. 

Men bør jeg pakke den inn og ha i kjøleskapet før jeg kutter den og kutte rett før jeg serverer? Eller kan jeg kutte den straks den er kjølt ned, pakke inn i plast og ha i kjøleskapet? Hva gir best resultat?

Anonymkode: bf427...b6e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Best  holdbarhet om du venter med å kutte den.

Anonymkode: 7d43c...9d9

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Vi lagde av elg. Langtidstekte(mannen styrte steketid og sånt så det vet ikke jeg) , så fikk den hvile en stund å avkjøles før vi skar opp rett før vi skulle servere. Saftig og god ble den

Anonymkode: 66137...c1f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...