AnonymBruker Skrevet 14. mai 2018 #1 Skrevet 14. mai 2018 Jeg skal lage roastbiff pålegg hjemme for første gang. Planen er å servere til koldtbordet 17. Mai. Selve steiken ligger i kjøleskapet nå og tiner. Planen er å steke i morgen. Men bør jeg pakke den inn og ha i kjøleskapet før jeg kutter den og kutte rett før jeg serverer? Eller kan jeg kutte den straks den er kjølt ned, pakke inn i plast og ha i kjøleskapet? Hva gir best resultat? Anonymkode: bf427...b6e
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2018 #2 Skrevet 14. mai 2018 Best holdbarhet om du venter med å kutte den. Anonymkode: 7d43c...9d9 2
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2018 #3 Skrevet 14. mai 2018 Vi lagde av elg. Langtidstekte(mannen styrte steketid og sånt så det vet ikke jeg) , så fikk den hvile en stund å avkjøles før vi skar opp rett før vi skulle servere. Saftig og god ble den Anonymkode: 66137...c1f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå