Jump to content
Sign in to follow this  
carne

Opp og ned - Nybegynner!

Recommended Posts

carne

Hei!

Som en slags motivasjon for meg selv, startes denne dagboken. Jeg har passert en gylden grense mellom det å være ungdom og voksen. Jeg er snart ikke ung voksen lengre. Det har forøvrig min kropp lagt merke til, og minner meg på dette hver dag. Jeg har aldri vært glad i  å trene, aldri hatt behov for å trene. Jeg har alltid spist det jeg har hatt lyst på, uten å ha noe behov for å tenke mer over det. Jeg er 173 cm høy, har alltid vært slank. 

Nå har pipa fått en annen tone. Plutselig har jeg begynt å lagt på meg. Mye. På kort tid. Jeg skal altså nå bli glad i å trene. Jeg blir nok nødt til å kunne dokumentere effekt, slik at den blir synlig for meg. 

Jeg har alltid hatt et meget forvrengt syn på kropp, da jeg alltid har følt meg tykk. På det tynneste veide jeg 55 kg, og det er nå bare 3 år siden. Jeg hadde det ikke bra på den tiden heller, men nå er vi faktisk opp 20 kg, og dette går ikke mer. 

Jeg har over tid vært under behandling for en alvorlig depresjon. Dette har medført en god del forskjellige antipsykotika, og diverse andre medisiner. Som visst har de ofte den effekten at man enten får ulvehunger eller av andre grunner spiser mee mat og legger på seg. Jeg har hatt angst og søvnproblemer, og det er selvfølgelig vært med å påvirke mitt psykiske- og fysiske utgangspunkt. 

Jeg har vært sykmeldt over lengre tid, og mistet mye daglig mosjon der. Aktivitetsnivået er lavt, men er på flere turer om dagen og forsøker å gjøre litt yoga så mye jeg orker. 

Mine mål er

* - 10 kg

* Øke i styrke, bygge muskler for å bli mer definert

* Mer overskudd, og gladere

* Trives i egen kropp

De kortsiktige målene må komme etterhvert, men i starten er dette

* Trening på treningssenteret to ganger i uken!

 

Og jeg starter idag!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...