Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Tekola

Endring på "Aktuelle saker og politikk"

Recommended Posts

Guest Tekola

Som moderatorer jobber vi med å holde Kvinneguidens forum ryddig for regelbrudd, og med å tilrettelegge for et godt diskusjonsmiljø for brukerne våre. Vi følger med på hva som foregår i de ulike forumrommene og får også flere innspill fra brukere om hvordan forumet fungerer.

På bakgrunn av dette innfører vi nå et prøvetiltak på forumrommet "Aktuelle saker og politikk" for en periode, hvor vi skrur av muligheten for å benytte seg av AnonymBruker-funksjonen. Minner samtidig om følgende regelpunkt, som også vil omfatte tråder som hører hjemme på "Aktuelle saker og politikk": 

Sitat

* Tråder som passer bedre i et annet underforum vil bli flyttet. Dersom en tråd er startet som AnonymBruker og hører hjemme i et underforum som er stengt for anonyme, vil tråden bli slettet. Dette gjelder ikke Sosial prat, dit vil tråder startet som AnonymBruker kunne flyttes til, så fremt de ikke ellers bryter med forumets regelverk.

Minner samtidig om retningslinjene for forumrommet.

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra alle brukere av forumrommet om hvordan dere opplever at dette fungerer. Enten her i tråden, eller på PM til moderatorteamet. 

Denne endringen vil innføres i løpet av dagen i dag (fredag 11. mai).

Tekola, teamleder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...