AnonymBruker Skrevet 26. april 2018 #41 Skrevet 26. april 2018 Skal si det tok avgåre-Kåre her. For å svare på det du spør om; null stress å legge på rå kylling med de krydderende/marinaden du ønsker også steke pizzaen på vanlig måte. En sjelden gang har vi revet mozzarella/cheddar fra Arla oppå tomatsausen, deretter oliven, serrano også rå kylling. Steker på pizzastein i 8-ish minutter på 275 grader. Rasper parmesan over når den har hvilt litt før den skjæres opp og nytes! Anonymkode: 8495a...6d2
fresia Skrevet 26. april 2018 #42 Skrevet 26. april 2018 jeg elsker kylling på pizza. enten hvit pizza med kylling, cherrytomater og rødløk eller vanlig pizza med kylling, bacon, mais og løk. mmmm! varierer litt på hvordan jeg tilbereder kyllingen, men marinerer den gjerne
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå