AnonymBruker Skrevet 23. april 2018 #1 Skrevet 23. april 2018 Synes det er så vanskelig når det bare står karri i oppskrifter, for det kan være så mangt... Uansett, jeg skal lage denne: https://www.nrk.no/mat/kylling-i-mangochutney-1.13305210 I skapet har jeg fiskebollekarri (du vet, det vanlige gule karrikrydderet) og så har jeg et glass med red curry, og et glass med green curry, samt at jeg i kjøleskapet har et glass rød karripasta. Hva ville du valgt i retten over? Anonymkode: 07fd4...12a
AnonymBruker Skrevet 23. april 2018 #2 Skrevet 23. april 2018 Jeg hadde brukt den «vanlige» gule. Men kanskje tilsatt litt av den røde karripastaen? Har du garam masala eller lignende på hus kan du bruke det også i stedet for den vanlige karrien 😊 Anonymkode: 9f552...a0f
Antoinette Skrevet 24. april 2018 #3 Skrevet 24. april 2018 En god Hot Madras pleier å være et godt valg. De Toro-glassene er ikke bra.
Gjest O.G. Skrevet 24. april 2018 #4 Skrevet 24. april 2018 Jeg bruker en relativ mild karry og så tilføyer jeg chilli hvis jeg vil ha den sterkere.
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #5 Skrevet 24. april 2018 Om det står Karri, bruker jeg Karri-pulver, står det Curry, så bruker jeg currypaste. Anonymkode: 89ac8...e70 3
AnonymBruker Skrevet 11. august 2023 #6 Skrevet 11. august 2023 AnonymBruker skrev (På 24.4.2018 den 11.44): Om det står Karri, bruker jeg Karri-pulver, står det Curry, så bruker jeg currypaste. Anonymkode: 89ac8...e70 ikke noe som heter currypaste på norsk. Karripasta heter det Anonymkode: 773fe...a45
AnonymBruker Skrevet 11. august 2023 #7 Skrevet 11. august 2023 AnonymBruker skrev (18 timer siden): ikke noe som heter currypaste på norsk. Karripasta heter det Anonymkode: 773fe...a45 Der tar du feil https://meny.no/varer/middagstilbehor/sauser/asiatiske-sauser/currysaus/red-curry-paste-7311312005274 https://meny.no/varer/middagstilbehor/sauser/asiatiske-sauser/currysaus/curry-paste-7071992000524 Anonymkode: 337fa...4b7
AnonymBruker Skrevet 16. august 2023 #8 Skrevet 16. august 2023 AnonymBruker skrev (På 11.8.2023 den 21.50): Der tar du feil https://meny.no/varer/middagstilbehor/sauser/asiatiske-sauser/currysaus/red-curry-paste-7311312005274 https://meny.no/varer/middagstilbehor/sauser/asiatiske-sauser/currysaus/curry-paste-7071992000524 Anonymkode: 337fa...4b7 Dette er det engelske navnet på karripasta Anonymkode: 773fe...a45
AnonymBruker Skrevet 16. august 2023 #9 Skrevet 16. august 2023 AnonymBruker skrev (På 11.8.2023 den 3.09): ikke noe som heter currypaste på norsk. Karripasta heter det Anonymkode: 773fe...a45 Flott å dra opp en fem år gammel tråd. Hva søkte du på for å få den opp? Anonymkode: 79ef4...47b 1
AnonymBruker Skrevet 16. august 2023 #10 Skrevet 16. august 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Dette er det engelske navnet på karripasta Anonymkode: 773fe...a45 Currypaste og karri er jo to helt forskjellige ting. Karri er bare ekkelt, men jeg elsker mat med currypaste i. Anonymkode: 38dc8...a1e
AnonymBruker Skrevet 16. august 2023 #11 Skrevet 16. august 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Currypaste og karri er jo to helt forskjellige ting. Karri er bare ekkelt, men jeg elsker mat med currypaste i. Anonymkode: 38dc8...a1e Nei, curry og karri er det samme. Bare at det ene er det engelske navnet og det andre er det norske. Anonymkode: 773fe...a45
AnonymBruker Skrevet 16. august 2023 #12 Skrevet 16. august 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Currypaste og karri er jo to helt forskjellige ting. Karri er bare ekkelt, men jeg elsker mat med currypaste i. Anonymkode: 38dc8...a1e https://ordbokene.no/bm,nn/search?q=karripasta&scope=ei Anonymkode: 773fe...a45
AnonymBruker Skrevet 16. august 2023 #13 Skrevet 16. august 2023 Ja, og karri er en tørr krydderblanding, mens karripasta/curry paste er en bløt krydderblanding. Det finnes forskjellige typer karri og det finnes forskjellige typer karripastaer/curry paster. I den tørre karriblandingen (pulveret), er det ofte mye gurkemeie - det er dette som gir det den gule fargen. Anonymkode: b5d03...cd9
AnonymBruker Skrevet 16. august 2023 #14 Skrevet 16. august 2023 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Ja, og karri er en tørr krydderblanding, mens karripasta/curry paste er en bløt krydderblanding. Det finnes forskjellige typer karri og det finnes forskjellige typer karripastaer/curry paster. I den tørre karriblandingen (pulveret), er det ofte mye gurkemeie - det er dette som gir det den gule fargen. Anonymkode: b5d03...cd9 Ja, karri og karripasta er ikke det samme. Forøvrig kan vel alle typer karripulver kalles kun karri? Anonymkode: 773fe...a45
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå