Gjest Anonymous Skrevet 18. februar 2005 #1 Skrevet 18. februar 2005 har du en god oppskrift på gryte av svin? Uten for masse ting en MÅ kjøpe inn.
Gjest Gjesta Skrevet 19. februar 2005 #2 Skrevet 19. februar 2005 Strimlet svinefilèt surres godt i margarin med litt salt og sitrinpepper. Kutt løk, hvitløk, paprika, gulrot og hodekål i lange tynne strimler og surr sammen. Kok opp nudler. Bland alt sammen og ha i alt krydderet som fulgte med nudlene. Serveres med litt soyasaus. Eter meg skakk.......
Mona Skrevet 19. februar 2005 #3 Skrevet 19. februar 2005 Stek biter av svinekjøtt, champignon og paprika. Bruk en pose champignon og kantarellsaus som du koker opp som anvist. Hell over kjøttblandingen som også har fått kraft som blir en del av sausen. Tilsett fløte og mer krydder. Kjempegodt! (Varianten over her hørtes mye sunnere ut da, skal prøve det!)
Arkana Skrevet 19. februar 2005 #4 Skrevet 19. februar 2005 Onsdagsgryte (4 pers.) 500-600 g svinekjøtt i strimler 3 ss Dijon-sennep ca 10 småløk 1 stor purre 2 vårløk 100 g champignon i skiver 3 ss god kraft/buljong 2 ts soyasaus 2 dl hvitvin eller eplenektar 1 dl vann pepper cherrytomater Salte og pepre kjøttet og stek det i smør tilsatt sennep. Ta ut. Skjær purre og vårløk i skiver og fres dette og soppskiver i smør. Tilsett kjøttet, kraft, soyasaus, vin og vann. Legg på lokk og la småkoke 20-30 minutter. Rør av og til. Krydre med pepper. Tilsett småløk og cherrytomater i båter. Bland lett sammen og server med god potetmos. Jamaicapanne (4 porsj.) 600 g svinekjøtt 1 squash 1 løk 1 paprika 1 liten boks ananas med lake 1 ts paprikapulver ½ ts salt 2 ss kokosmasse Skjær squash i skiver, løk og paprika i terninger. Del kjøttet i strimler og stek dem raskt i smør. Ta kjøttet opp og hold varmt. Fres grønnsakene i pannen et par minutter. Tilsett kjøtt og ananas med lake. Dryss over krydder, legg på lokk og la trekke noen minutter. Kokosmassen tilsettes rett før servering. Hjertegod gryte (6 pers.) 900 g svinefilet 3 ss olivenolje 1,5 dl rødvin 2,5 ss soyasaus salt/sitronpepper 1 stor purre i ringer 15 småløk 2 hvitløksbåter i tynne skiver 2 paprika i strimler 3 gulrøtter i tynne skiver ¾ pakke fryste grønne erter 1,5 dl rødvin 4 dl fløte 1-2 ss lys kraft 150 g revet ost Skjær kjøttet i tynne skiver. Bland sammen olje, vin, soyasaus, salt og pepper og la kjøttet marinere i blandingen i minst 2 timer. Stek purre, småløk og hvitløk i skiver i smør uten at det blir brunt. Legg over i en gryte. Stek paprika og gulrotskiver noen minutter. Krydre med salt og pepper, og over i gryten. Sil marinaden fra kjøttet og hell den i gryten. Brun kjøttet noen minutter og legg det også i gryten. Visp ut av pannen med vin og hell i gryten. Rør inn fløte, kraft og ost. La koke over svak varme 15-20 minutter.
Gjest Gjesta Skrevet 19. februar 2005 #5 Skrevet 19. februar 2005 Strimlet svinefilèt surres godt i margarin med litt salt og sitrinpepper. Kutt løk, hvitløk, paprika, gulrot og hodekål i lange tynne strimler og surr sammen. Kok opp nudler. Bland alt sammen og ha i alt krydderet som fulgte med nudlene. Serveres med litt soyasaus. Eter meg skakk....... Mener såklart sitronpepper........
Brunhilde Skrevet 19. februar 2005 #6 Skrevet 19. februar 2005 Stek svinekjøtt sammen med friske sjampinjonger. Tilsett fløte, litt sojasaus og en liten klype sukker. Server med ris og hermetiske erter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå