AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #1 Del Skrevet 19. mars 2018 Jeg lurer av ren nyskjerrighet. Jeg bruker melange, men vurderer og gå tilbake til matolje - siden det er billigere Og hvilken nøytral olje kan man bruke til steking? Anonymkode: 7a424...14a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ajarRun Skrevet 19. mars 2018 #2 Del Skrevet 19. mars 2018 Bruker solsikkeolje tror jeg. Og smør og margarin Bare styr unna olivenolje. Smaker værre enn motorolje når det stekes. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 19. mars 2018 #3 Del Skrevet 19. mars 2018 Rapsolje Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mippi Skrevet 19. mars 2018 #4 Del Skrevet 19. mars 2018 Rapsolje og/eller meierismør. Eventuelt Bremykt, som er ferdigblandet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #5 Del Skrevet 19. mars 2018 Raps eller raps/oliven. Og smør. Anonymkode: fdfd7...df3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #6 Del Skrevet 19. mars 2018 2 minutter siden, abrasiveRefraction skrev: Bruker solsikkeolje tror jeg. Og smør og margarin Bare styr unna olivenolje. Smaker værre enn motorolje når det stekes. Aha. Haha, ja. Det har jeg merket Anonymkode: 7a424...14a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #7 Del Skrevet 19. mars 2018 Sjekk ut oljer etter deres røykepunkt. Jo lavere = dårligere for varm steking. Anonymkode: 22d11...b9c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2018 #8 Del Skrevet 20. mars 2018 Olivenolje (til steking), kokosolje, meierismør, avokadoolje, ghee. Holder meg unna hydrogenerte vegetabilske oljer/fett. Det er ikke sunt! Anonymkode: 59d63...192 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sarianne Skrevet 22. mars 2018 #9 Del Skrevet 22. mars 2018 Meierismør hvis det skal være høy temperatur (smøret tåler det godt og blir ikke ødelagt). Eller olivenolje på lavere varme ikke noe herdete oljer her i gården! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2018 #10 Del Skrevet 22. mars 2018 Jeg bruker raps til alt annet enn grønnsaker. Olivenolje til grønnsaker, og tomatsaus. Anonymkode: 96088...38c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2018 #11 Del Skrevet 22. mars 2018 Jeg bruker en del rapsolje og en sjelden gang olivenolje. Noen ting synes jeg fungerer bedre å steke i smør, både smaksmessig og praktisk, så jeg bruker også det mye. Bruker skikkelig meierismør, eventuelt Bremykt. Anonymkode: 19cc0...228 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2018 #12 Del Skrevet 22. mars 2018 1 time siden, Sarianne skrev: Meierismør hvis det skal være høy temperatur (smøret tåler det godt og blir ikke ødelagt). Eller olivenolje på lavere varme ikke noe herdete oljer her i gården! Det brenner seg jo? Anonymkode: 0528d...107 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sarianne Skrevet 22. mars 2018 #13 Del Skrevet 22. mars 2018 29 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det brenner seg jo? Anonymkode: 0528d...107 Jeg mener i tilfeller hvor jeg skal steke kjøtt f eks.. prøver jo ikke å ha altfor høy temperatur uansett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2018 #14 Del Skrevet 22. mars 2018 20 minutter siden, Sarianne skrev: Jeg mener i tilfeller hvor jeg skal steke kjøtt f eks.. prøver jo ikke å ha altfor høy temperatur uansett. Ok. Du skrev først noe annet, så begynte å lure. Smør tåler nemlig ikke høy temperatur som du sa du brukte det til. Smaker fort brent når man bruker smør på høy temp. Anonymkode: 0528d...107 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2018 #15 Del Skrevet 22. mars 2018 Jeg bruker hovedsaklig rapsolje eller rapskokos-smøret til berit nordstrand. Anonymkode: 8aa16...75e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå