AnonymBruker Skrevet 14. mars 2018 #1 Skrevet 14. mars 2018 Jeg er veldig glad i wok, men får det ikke helt til. Ferske grønnsaker er selvsagt optimalt for wok, men økonomisk og tidsmessig så fungerer frosne wokblandinger best for meg. Likevel blir det hver gang vassent med en brent smak. Noen tips til å få et bedre og mer smakfullt resultat? Anonymkode: 21f13...461
Gjest N-Nøff Skrevet 14. mars 2018 #2 Skrevet 14. mars 2018 Skjønner ikke åssen du får til den brente smaken. Bruker du ikke fett i panna :)? Har du på veldig høy varme? Rører du ikke rundt?
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2018 #3 Skrevet 14. mars 2018 10 minutter siden, Neinøff skrev: Skjønner ikke åssen du får til den brente smaken. Bruker du ikke fett i panna :)? Har du på veldig høy varme? Rører du ikke rundt? Bruker litt olje (men wok trenger jo egentlig ikke fett?), har den på 7-8 altså middels høy varme, og rører rundt hele ting meg en treskje. Problemet er jo at woken enten blir vassen eller brent, ikke noe crispy middelvei Kan jo forsøke å steke den på 5-6 som er middels varme og heller steke mye lengre, men da følger jeg ikke de anbefalte instruksene på pakken Ts Anonymkode: 21f13...461
Tvist Skrevet 14. mars 2018 #4 Skrevet 14. mars 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Bruker litt olje (men wok trenger jo egentlig ikke fett?), har den på 7-8 altså middels høy varme, og rører rundt hele ting meg en treskje. Problemet er jo at woken enten blir vassen eller brent, ikke noe crispy middelvei Kan jo forsøke å steke den på 5-6 som er middels varme og heller steke mye lengre, men da følger jeg ikke de anbefalte instruksene på pakken Ts Anonymkode: 21f13...461 Liker du de ferdige ferske Wokblandingene? De som ikke er frosne? Tar ikke mer tid, og jeg synes de smaker mye bedre.
Million Skrevet 14. mars 2018 #5 Skrevet 14. mars 2018 (endret) Jeg steker frossen wokblanding dobbelt så lenge som det står på pakken, ellers blir den ikke ferdig. Steker den på 5 eller 6. Høyere enn det og det blir brent. Tror det står 7-8 min på pakken, jeg bruker å steke i et kvarters tid. Rører godt rundt. Endret 14. mars 2018 av Million
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2018 #6 Skrevet 14. mars 2018 Jeg tiner grønnsakene i et dørslag før jeg steker dem. Da får du vekk fuktighet og de blir sprø og gode. Anonymkode: 6e7b2...292
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2018 #7 Skrevet 14. mars 2018 Som en annen skriver kan du prøve å tine grønnsakene først. Anonymkode: 8a9d9...9fc
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2018 #8 Skrevet 14. mars 2018 Er ikke litt av poenget med wok at grønnsakene skal stekes raskt på høy varme, og beholde sprøheten? Om man må sette ned varmen og steke 7-8 minutter siden grønnsakene er frosne synes jeg hele poenget forsvinner, da blir det jo bare stekte grønnsaker. Anonymkode: c6fcd...07b
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2018 #9 Skrevet 14. mars 2018 5 hours ago, AnonymBruker said: Bruker litt olje (men wok trenger jo egentlig ikke fett?), har den på 7-8 altså middels høy varme, og rører rundt hele ting meg en treskje. Problemet er jo at woken enten blir vassen eller brent, ikke noe crispy middelvei Kan jo forsøke å steke den på 5-6 som er middels varme og heller steke mye lengre, men da følger jeg ikke de anbefalte instruksene på pakken Ts Anonymkode: 21f13...461 Wok er jo masse olje? Anonymkode: 422d5...08f 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå