AnonymBruker Skrevet 26. februar 2018 #1 Skrevet 26. februar 2018 Hvis jeg adder en på snapchat. Og senere velger å slette og blokkere personen. Vil mitt snapchat brukernavn fremdeles stå på h*ns kontaktliste under "Blokkert" eller liknende? Siden jeg sletter vedkommende først, vil vedkommende da miste mitt brukernavn i sin liste? Legg gjerne ved kilde.. Jeg tenker om jeg i verstefall personen er heilt feil match for meg, at hvis jeg ønsker å avbryte kontakten, at mitt brukernavn ikke blir liggende igjen et eller annet sted i vedkommendes snapchat... Anonymkode: 69254...e98
camliiaa Skrevet 26. februar 2018 #2 Skrevet 26. februar 2018 Om du blokkerer vedkommende på snapchat, forsvinner brukeren din fra vedkommendes snap. 2
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2018 #3 Skrevet 26. februar 2018 Ok. Det kjipe er at alle de jeg blokkerer er helt umulig å fjerne fra MIN egen blokkert liste. Ingen vil jo ha en hel oversikt over alle mennesker som du har snakka meg via snap ila livet fortsatt bli lagret. på blokkert lista. Anonymkode: 69254...e98
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2018 #4 Skrevet 27. februar 2018 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Ok. Det kjipe er at alle de jeg blokkerer er helt umulig å fjerne fra MIN egen blokkert liste. Ingen vil jo ha en hel oversikt over alle mennesker som du har snakka meg via snap ila livet fortsatt bli lagret. på blokkert lista. Anonymkode: 69254...e98 Hvorfor er det så fælt? Er det noe du pleier å gjøre å gå inn å henge på og glo på blokkertlisten din? Anonymkode: 8c5e0...861
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2018 #5 Skrevet 27. februar 2018 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor er det så fælt? Er det noe du pleier å gjøre å gå inn å henge på og glo på blokkertlisten din? Anonymkode: 8c5e0...861 hahahahahahaha HAHAHAHAHA nei. Anonymkode: 69254...e98
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2018 #6 Skrevet 27. februar 2018 Fjern blokkeringene igjen når det har gått en stund da? Anonymkode: ef9df...c2b
Gjest fruktfest Skrevet 27. februar 2018 #7 Skrevet 27. februar 2018 Man kan se om man har blitt fjernet eller blokkert. Da vil ikke den andre personen lenger kunne se scoren din. Når det kommer til blokkeringslisten ser jeg ikke helt problemet. Den er jo ikke akkurat KJEMPELETT tilgjengelig, og ikke noe en sjekker ofte bare for å sjekke😋
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2018 #8 Skrevet 27. februar 2018 Hvis du sletter han blir ditt navn fortsatt liggende inne på hans liste, men hvis du blokkerer han blir navnet ditt borte Anonymkode: f90ff...d25
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå