blå Skrevet 14. februar 2005 #1 Del Skrevet 14. februar 2005 Jeg er en soppelsker, og bruker mye sopp i matlaging. Men jeg er ikke så glad i denne boksesoppen, og vil helst ha fersk sopp. Men om jeg skal ha det blir det tur i butikken veldig ofte. jeg prøver å handle en gang i uka, men da blir det ikke soppmiddager i slutten. Har noen erfaring med frysing av sopp? Frysing av fersk eller frysing av stekt sopp??? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ling Skrevet 14. februar 2005 #2 Del Skrevet 14. februar 2005 Du kan fryse både stekt og fersk sopp, men jeg synes at resultatet blir bedre om man skjærer de i skiver og tørker dem. Når de skal benyttes er det bare til å legge de i vann slik at de får svelle før du kan ta de i bruk. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1816895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blå Skrevet 15. februar 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 15. februar 2005 HVor har du de mesns de tørker? Eller hvordan tørker du de??? Tar det lang tid? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1819120 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 15. februar 2005 #4 Del Skrevet 15. februar 2005 Det kommer jo an på typen sopp om det er best å forvelle eller tørke den. Noen egner seg best for forvelling, som kantarell, mens andre blir gode tørket, som steinsopp.Hvis det er sjampinjong som skal spises i slutten av uka det er snakk om så blir det vel litt voldsomt å sette i gang med tørking. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1819315 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ling Skrevet 15. februar 2005 #5 Del Skrevet 15. februar 2005 Du kan skjære de i skiver og legg de på rist i stekeovnen. 50 grader blir nok bra. Du får kjenne på de etterhvert, men kanskje en time... Det kommer litt ann på hva slags sopp og hvor mye fukt de har i seg. Du kan også skjære de i skiver og tre de på tråd og henge de opp i ett varmt, tørt og godt ventilert rom - men det tar da litt lengre tid. Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1819324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 15. februar 2005 #6 Del Skrevet 15. februar 2005 Vi handler og bare en gang i uka, men halvveis supplerer vi med litt ferskvarer. Sopp holder seg fint tre-fire dager i papirpose i kjøleskapet. Blir litt for omstendelig å tørke eller forvelle sopp til forbruk i løpet av uka. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1820350 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blå Skrevet 17. februar 2005 Forfatter #7 Del Skrevet 17. februar 2005 Ja, jeg er jo enig at det blir litt mye ordn å tørke sopp for en uke. Er det ingen som pleier å fryse den? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1826402 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 17. februar 2005 #8 Del Skrevet 17. februar 2005 Frysing av sopp. http://www.knt.no/kongsvinger/SOPP/Sopp.htm Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1826432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blå Skrevet 18. februar 2005 Forfatter #9 Del Skrevet 18. februar 2005 Takk takk pulverheksa Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1828424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå