Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg er en soppelsker, og bruker mye sopp i matlaging. Men jeg er ikke så glad i denne boksesoppen, og vil helst ha fersk sopp. Men om jeg skal ha det blir det tur i butikken veldig ofte. jeg prøver å handle en gang i uka, men da blir det ikke soppmiddager i slutten.

Har noen erfaring med frysing av sopp? Frysing av fersk eller frysing av stekt sopp???

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kommer jo an på typen sopp om det er best å forvelle eller tørke den. Noen egner seg best for forvelling, som kantarell, mens andre blir gode tørket, som steinsopp.Hvis det er sjampinjong som skal spises i slutten av uka det er snakk om så blir det vel litt voldsomt å sette i gang med tørking.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1819315
Del på andre sider

Du kan skjære de i skiver og legg de på rist i stekeovnen. 50 grader blir nok bra. Du får kjenne på de etterhvert, men kanskje en time... Det kommer litt ann på hva slags sopp og hvor mye fukt de har i seg.

Du kan også skjære de i skiver og tre de på tråd og henge de opp i ett varmt, tørt og godt ventilert rom - men det tar da litt lengre tid.

Lykke til!

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/117370-frysing-av-sopp/#findComment-1819324
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...