AnonymBruker Skrevet 11. februar 2018 #1 Skrevet 11. februar 2018 Jeg liker dem med vispet kremfløte og jordbærsyltetøy. Melis dryss på toppen og skje ved siden av til å spise fyllet med. Spiser delene hver for segAnonymkode: 3172b...1c3
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2018 #2 Skrevet 11. februar 2018 Må helst ha en av hver, sånn som mormor lager dem - en med bringebærkrem (syltetøyet vispet inn i kremen), og en med vaniljekrem. Masse melisdryss på toppen. Mmm! Tar av øverste bollehalvdelen og spiser delene hver for seg. Dessverre bor jeg i utlandet for siden, så jeg får ikke mormors fastelavnsboller i dag Må prøve å finne på et bakeri. Anonymkode: 8ced5...f58 1
chouette Skrevet 11. februar 2018 #3 Skrevet 11. februar 2018 Pisket krem og bringebærsyltetøy 😊 Og melis på toppen er fint men ikke veldig viktig.
sunshine-t Skrevet 11. februar 2018 #4 Skrevet 11. februar 2018 Pisket kremfløte med bringebær er jo veldig godt da! Men lemoncurd er jo også godt da. Og sjokoladeganache. Selv om de to ikke er så tradisjonelle fyll da. Her blir det pisket kremfløte og jordbær i år.
Ullvott Skrevet 11. februar 2018 #5 Skrevet 11. februar 2018 Jeg blander fløtekrem og vaniljekrem, og har et lag med rørt jordbær på bunnen. Jeg tar også av den øverste halvdelen. Spiser underdelen med krem først og mauler toppen etterpå.
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2018 #6 Skrevet 11. februar 2018 Der jeg kommer fra lages Berlinerboller eller Vannbakels som Fastelavensboller. De tradisjonelle er jo bare hveteboller delt i to. Anonymkode: 8960c...24e
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2018 #7 Skrevet 11. februar 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Der jeg kommer fra lages Berlinerboller eller Vannbakels som Fastelavensboller. De tradisjonelle er jo bare hveteboller delt i to. Anonymkode: 8960c...24e Nei, de har fyll også. Berlinerboller er berlinerboller, ikke fastelavnsboller, samme med vannbakels. Anonymkode: 3172b...1c3 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2018 #8 Skrevet 11. februar 2018 Kun pisket krem inni og et lite dryss melis på toppen. Varm sjokolade (kokt på kokesjokolade) med en klatt krem hører til. Anonymkode: a0a46...4d9
Gjest middagshøyden Skrevet 11. februar 2018 #9 Skrevet 11. februar 2018 Fløtekrem blandet med vaniljekrem, syltetøy og gjerne en skive ekte marsipan.
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2018 #10 Skrevet 11. februar 2018 Deler bolla i to. Pisket krem med litt sukker og vaniljesukker i + En dæsj bringebærsyltetøy på underdelen. Toppen settes på. Melisdryss. Spiser toppen først, og så underdelen med alt fyllet på. Mmm!! Selvfølgelig hjemmelaga boller. Anonymkode: fd548...cb8
cleangal Skrevet 11. februar 2018 #11 Skrevet 11. februar 2018 Jordbærsyltetøy (det eneste syltetøyet jeg liker), og krem med bittelitt vaniljesukker i.
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2018 #12 Skrevet 12. februar 2018 Deler bollen i to. Syltetøy og krem på hver halvdel. Tadaa. Anonymkode: 35c9d...707
Arkana Skrevet 12. februar 2018 #13 Skrevet 12. februar 2018 Jeg er vant til at det er vannbakkels som er fastelavnsboller. Hva vi serverer dem med varierer litt. I fjor var det vaniljekrem inni og sjokoladeglasur på toppen. I år var det pisket krem og rørte bringebær. Vanlige hveteboller foretrekker jeg som de er, evt delt i to med litt smør på. Hveteboller med krem og syltetøy er bare feil.
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2018 #14 Skrevet 12. februar 2018 Hjemmebakte boller etter min mors oppskrift, delt i to, pisket krem med sukker og vaniljesukker inni, et bittelite sveip av kremen på toppen med melisdryss over. Spises med skje eller kakegafler med god, svart kaffe til. Skal bare spises denne ene gangen i året. Jeg er ikke vant til syltetøy og aldri fått det servert, så det blir feil selv om det høres veldig godt ut. Anonymkode: 45b30...7f5 2
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2018 #17 Skrevet 13. februar 2018 Jeg vil helst ha vannbakkels fylt med krem, ikke vanlige boller. Anonymkode: efc28...11e
HalldirV2 Skrevet 13. februar 2018 #18 Skrevet 13. februar 2018 På 11.2.2018 den 12.24, AnonymBruker skrev: Jeg liker dem med vispet kremfløte og jordbærsyltetøy. Melis dryss på toppen og skje ved siden av til å spise fyllet med. Spiser delene hver for seg Anonymkode: 3172b...1c3 Du er like sprø som en kokkosbolle. Alle vet at en fastelavensbolle skal spises med fyllet i og ikke for seg.
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2018 #19 Skrevet 13. februar 2018 15 timer siden, HalldirV2 skrev: Du er like sprø som en kokkosbolle. Alle vet at en fastelavensbolle skal spises med fyllet i og ikke for seg. Skjønner ikke hvordan det går til, sleike av kremen som tyter ut? Anonymkode: 3172b...1c3
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2018 #20 Skrevet 13. februar 2018 Foretrekker boller uten fastelavn dvs uten krem og syltetøy, men med smør og ost! Anonymkode: 7aead...3aa 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå