AnonymBruker Skrevet 29. januar 2018 #1 Skrevet 29. januar 2018 Hei! Jeg har prøvd å google meg litt frem til det jeg lurer på men jeg kom ikke over akkurat min problemstilling. Kjøpte kyllingfileter i dag i kjøledisk og nå ligger de til marinering. Går det fint om jeg steker alt i dag og setter restene i kjøleskapet og spiser det i morgen? Eller burde jeg fryse restene av de ferdigstekte kyllingfiletene og ta det opp og tine de og spise resten i morgen? Anonymkode: 46153...10f
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2018 #2 Skrevet 29. januar 2018 Det går fint å steke de i dag, la det legge i kjøleskapet og spise restene i morgen. Anonymkode: 181bf...84a
applestories Skrevet 29. januar 2018 #3 Skrevet 29. januar 2018 Som anonym sa. Jeg regner alltid med at de har sikkerhetsmarginer når de setter datoer, men kylling ville jeg ikke ventet mer enn en dag eller to ekstra med.
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2018 #4 Skrevet 29. januar 2018 Takk for svar Anonymkode: 46153...10f
Muskath Skrevet 29. januar 2018 #5 Skrevet 29. januar 2018 Det går helt fint! Når kyllingen er varmebehandlet holder den seg enda noen dager. Lukter maten godt er det bare å spise.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå