Gjest shutter10000 Skrevet 8. august 2002 #1 Del Skrevet 8. august 2002 er det noen som vet hvordan potetpurre lages? var inne på bryllupsdiskusjonssidene, og så at noen hadde hatt potetpurre mettet med olivenolje og estragonsjy til kalv som hovedrett i sitt bryllup. 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ikke innlogget Lula Skrevet 8. august 2002 #2 Del Skrevet 8. august 2002 eh....det er super-enkelt: Kok skrellede poteter i vann (IKKE salt). Når de er møre moser du dem og rører inn en skvett fløte, og olivenolje til ønsket kosistens. Smak så til med salt og pepper. Alternativt kan du ha i fløte og smør. Smakstilsetninger man feks. kan ha i: Stekt bacon i små biter Gressløk Finhakket vårløk Hvitløk (kok gjerne feddene sammen med potetene) Soltørket tomat i biter etc. etc. etc. (men helst ikke alt på en gang da ;-)) Prøv dem frem og finn dine egne favoritter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest shutter10000 Skrevet 8. august 2002 #3 Del Skrevet 8. august 2002 tusen takk skal du ha!!!!!! vi er i full gang med prøve smakingen. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå