Blåklokke Skrevet 29. desember 2017 #1 Skrevet 29. desember 2017 Jeg tenkte å lage facon. Den eneste tofuen jeg fant på Meny var Blue Dragon Extra firm silken style. Kan denne passe til å lage facon av?
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2017 #2 Skrevet 29. desember 2017 Det kan jeg ikke tenke meg, silken tofu funker til sauser, pudding etc, den har en helt annen konsistens. Meny pleier å ha tofu der de har annen vegetarmat, fake kjøtt etc. Egne kjøleskap. Du må nok ha mer fast tofu for å klare å lage det, siden silken bare "faller sammen" og blir grøtete. Syns navnet høres litt misvisende ut siden det både står silken og firm, men alle silken jeg har vært borti er som pudding. Anonymkode: 6eb00...306 1
Blåklokke Skrevet 29. desember 2017 Forfatter #3 Skrevet 29. desember 2017 4 minutter siden, AnonymBruker said: Det kan jeg ikke tenke meg, silken tofu funker til sauser, pudding etc, den har en helt annen konsistens. Meny pleier å ha tofu der de har annen vegetarmat, fake kjøtt etc. Egne kjøleskap. Du må nok ha mer fast tofu for å klare å lage det, siden silken bare "faller sammen" og blir grøtete. Syns navnet høres litt misvisende ut siden det både står silken og firm, men alle silken jeg har vært borti er som pudding. Anonymkode: 6eb00...306 Ja, jeg har prøvd å lese litt om dette, og var glad da jeg fant en som var firm i butikken. Men skjønner at silken blir noe annet. Tusen takk for svar!
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2017 #4 Skrevet 29. desember 2017 Jeg kjøpe i asia butikker.Mye blliger og bedre. Kjøper den som heter tahoe tofu Anonymkode: 7452f...533 1
FantasDick Skrevet 30. desember 2017 #5 Skrevet 30. desember 2017 Silken, selv extra firm, er for myk og vil ikke kunne kuttes i små biter som til f.eks facon. Personlig kjøper jeg Tahoe fra asiatiske butikker, koster bare 25,- også! 1
Blåklokke Skrevet 31. desember 2017 Forfatter #6 Skrevet 31. desember 2017 Tusen takk for svar! Da tar jeg meg en tur i en asiatisk butikk asap. Men jeg har jo den svine(pun intended)dyre silkentofuen liggende da. Har dere noe forslag på hva jeg kan bruke den til? Helst noe til middag.
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2018 #7 Skrevet 1. januar 2018 16 timer siden, Blåklokke skrev: Tusen takk for svar! Da tar jeg meg en tur i en asiatisk butikk asap. Men jeg har jo den svine(pun intended)dyre silkentofuen liggende da. Har dere noe forslag på hva jeg kan bruke den til? Helst noe til middag. http://www.vegetarbloggen.no/2011/01/07/nudler-med-tofu-og-brokkoli/ Det ser ikke så lekkert ut med silken tofu men det smaker godt - ikke mariner den, bare bland marinaden i woken i stedet. Tofu has i til slutt så du kan røre forsiktig. Anonymkode: cb34a...231
Blåklokke Skrevet 1. januar 2018 Forfatter #8 Skrevet 1. januar 2018 Å, dette så godt ut, tusen takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå