Gå til innhold

Porno koblet opp i bil


Fremhevede innlegg

Skrevet

Dette spm høres veldig rart ut men lurer på om noen har opplevd det samme. 

 

Koblet mobilen opp mot bilen via Bluetooth i dag og da kom det at jeg kunne sette på lydklipp fra et pornoklipp jeg så på tidligere denne uken på youporn. Jeg hadde slettet fra loggen osv og jeg har ikke lastet ned noe (som jeg vet). Finner ingenting på tlf som samsvarer med hvorfor dette kom opp i bilen. Har nå slått av "medier" på Bluetooth, slik at bare tlfsamtaler kommer opp. 

 

Noen som vet hvorfor dette skjedde?

Anonymkode: c96b3...6ba

Videoannonse
Annonse
Skrevet
6 timer siden, AnonymBruker skrev:

Dette spm høres veldig rart ut men lurer på om noen har opplevd det samme. 

 

Koblet mobilen opp mot bilen via Bluetooth i dag og da kom det at jeg kunne sette på lydklipp fra et pornoklipp jeg så på tidligere denne uken på youporn. Jeg hadde slettet fra loggen osv og jeg har ikke lastet ned noe (som jeg vet). Finner ingenting på tlf som samsvarer med hvorfor dette kom opp i bilen. Har nå slått av "medier" på Bluetooth, slik at bare tlfsamtaler kommer opp. 

 

Noen som vet hvorfor dette skjedde?

Anonymkode: c96b3...6ba

Jeg har ikke opplevd akkurat det du sier, men jeg har en samsung TV som er slik at hvis man trykker på "source" for å få liste over HDMI inputs osv, så viser den forhåndsvisning av det som ble vist på hver input. Derfor tør jeg ikke bruke den til å se porno eller andre sensitive ting jeg ikke vil at folk skal vite om. Det er heller ikke alltid slik at det nødvendigvis er det siste som ble vist som lagres som forhåndsvisning, så det er ikke bare å ta vekk pornoen før man bytter kanal heller. Bildet kan være fra noen minutter før.

Generelt når det gjelder dagens utstyr så må man bare innse at alt som heter privatliv og anonymitet er tapt. Det er et indirekte resultat av at det er vanskeligere å skrive på en telefon eller et nettbrett, og mer uoversiktlig å lete rundt på den lille skjermen, og mange tjenester derfor er bygget opp til å foreslå innhold til deg basert på historikk (som i ditt tilfelle), istedenfor at man går inn og velger innholdet selv gang for gang.

Det du kan prøve er å gå innpå porno med inkognito-modus. Jeg vet ikke hvilken telefon du har, men på android trykker man på menyen i nettleseren og åpner inkognitofane. Da skal det ikke bli lagret noe sted. Men det forundrer meg likevel ikke om det plutselig blir det.

Anonymkode: 8fb16...ab3

  • Liker 1
Skrevet

Nei men opplevd lignende selv. Var på noen andres nettverk og så en youtube film, og pltuselig står det på skjermen om jeg vil sende screenen til PornCast, jeg bare wtf, og det var ingen der som hadde porncast lurer på hva det er fornoe

Anonymkode: 60e9c...f06

Skrevet

😂😂 Sånn er det. Teknologi går ikke an å stole på 😎

Anonymkode: 32370...5f3

Gjest Mysticgirl
Skrevet

Jeg fikk suspekte bilder opp på tven min fra naboens mobil! Så det der er livsfarlig. Selv opplevd det at mine bilder kom opp på venninna mi sin tv da jeg var der og bladde igjennom mobilen min. Hadde visst trykt på en skjerm oppe i hjørnet uten å ha vært klar over det. Er redd de der greiene der hahah

Skrevet
På 29.12.2017 den 14.28, Mysticgirl skrev:

Jeg fikk suspekte bilder opp på tven min fra naboens mobil! Så det der er livsfarlig. Selv opplevd det at mine bilder kom opp på venninna mi sin tv da jeg var der og bladde igjennom mobilen min. Hadde visst trykt på en skjerm oppe i hjørnet uten å ha vært klar over det. Er redd de der greiene der hahah

Oi må ha vært pinlig øyeblikk

Skrevet

Fyfaen nå ble jeg redd :s

Anonymkode: 98e78...845

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...