blondie303 Skrevet 19. desember 2017 #1 Del Skrevet 19. desember 2017 Hei. Starter med litt bakgrunns info. Jeg er vant til melne poteter til jul, ferdig skrellet. Klarer fint å koke disse potetene, men da blir de jo ihjelkokt og melne i masse vann!:( Jeg har forsøkt å dampe poteter ett par ganger, men da blir kjelen alltid tørrkokt, det er også kjedelig. Jeg har ei sånn rist som faller ut i stjerneform og dekker kjelen i bunnen.... håper dere skjønner hva jeg mener. Klarer ikke å forklare det bedre akkurat nå. Er det eneste trikset å kjøre vann til over rista, for så å putte på lokk? Er veldig skeptisk til det, men har ikke prøvd det. Liker ikke å kaste masse poteter som ikke blir som de skal:) Gi meg gjerne en god forklaring på hvordan, gi det inn med teskje...... ønsker meg mine gode julepoteter!:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2017 #2 Del Skrevet 19. desember 2017 google Anonymkode: f91e6...8eb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 19. desember 2017 #3 Del Skrevet 19. desember 2017 https://www.rema.no/nyheter/potetskolen/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå