Gå til innhold

Hvordan dampe poteter?


blondie303

Anbefalte innlegg

Hei.

Starter med litt bakgrunns info. Jeg er vant til melne poteter til jul, ferdig skrellet.

Klarer fint å koke disse potetene, men da blir de jo ihjelkokt og melne i masse vann!:(

Jeg har forsøkt å dampe poteter ett par ganger, men da blir kjelen alltid tørrkokt, det er også kjedelig. Jeg har ei sånn rist som faller ut i stjerneform og dekker kjelen i bunnen.... håper dere skjønner hva jeg mener. Klarer ikke å forklare det bedre akkurat nå.

Er det eneste trikset å kjøre vann til over rista, for så å putte på lokk? Er veldig skeptisk til det, men har ikke prøvd det. Liker ikke å kaste masse poteter som ikke blir som de skal:)

Gi meg gjerne en god forklaring på hvordan, gi det inn med teskje...... ønsker meg mine gode julepoteter!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...