AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #1 Del Skrevet 4. november 2017 Jeg skal lage kalkun for første gang til nyttårsaften og tenkte da å lage stuffing også. Men så ser jeg jo at det finnes mange forskjellige varianter. Hvem synes du er best? Og har du den inni kalkunen eller ved siden av? Anonymkode: 793f2...e4f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #2 Del Skrevet 4. november 2017 De gangene jeg har fått stuffing av typen med brød, urter og tørket frukt har jeg nesten spist mer stuffing enn kalkun. Har aldri laget det selv, så jeg har ingen godt utprøvd oppskrift å anbefale, men denne ser ut som noe á la det jeg tenker på. Skulle jeg laget kalkun med stuffing selv hadde jeg antakelig brukt denne som basis, og tilsatt litt mer urter. Salvie som ble stekt litt sammen med løken kanskje? Anonymkode: da39e...8c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 4. november 2017 #3 Del Skrevet 4. november 2017 Jeg bruker ikke oppskrift, men ingrediensene jeg har i er løk, hvitløk, selleristenger, eple, sopp, brød trukket i litt melk, salt, pepper og salvie. Jeg har den inni kalkunen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. november 2017 #4 Del Skrevet 4. november 2017 Jeg har pleid å steke epler, svisker og løk i smør med litt honning og krydder (salt, pepper, rosmarin) og gjerne en slant sherry hvis jeg har. Stuffer kalkunen med blandingen. Veldig enkelt og godt. Anonymkode: 2a674...cbd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pmaxqueen Skrevet 6. november 2017 #5 Del Skrevet 6. november 2017 Vi har den ved siden av. Prøvde en ny type i fjor og den var veldig populær blant gjestene! Lagde krutonger av gammelt brød med hvitløk. Dette er hva jeg hadde i den. Kjøttpølse stekt i små biter, små brokolitopper, løk, sopp og frossen spinat. Stekte dette lett før jeg helte følte over og kokte det raskt sammen. Hadde i krutong rett før servering, krydder etter smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. november 2017 #6 Del Skrevet 6. november 2017 Vi hiver epler, valnøtter og svisker i steikepose sammen med kalkunen. Når kalkunen er ferdigstekt, blander vi denne blandingen med risen, og tilsetter litt kraft fra stekeposen. Det blir knallgodt. Har også waldorfsalat (hjemmelaget) til, samt diverse andre grønnsaker. Anonymkode: 395b2...b23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Peanut Skrevet 6. november 2017 #7 Del Skrevet 6. november 2017 Yip! ^^, Her kan du slå deg løs og velge blant 50 forskjellige varianter: http://www.foodnetwork.com/recipes/articles/50-stuffing-recipes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
caroprins Skrevet 8. november 2017 #8 Del Skrevet 8. november 2017 Bruker medisterdeig . Blander I 2 egg, litt oppkuttet loff og løk. Fyller det inn I kalkunen. Legger mase epler og svisker rundt og inn der det er plass. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå