Jump to content
Sign in to follow this  
timmian

Litt hverdagseventyr

Recommended Posts

timmian

Har aldri vært flink med dagbok og slikt (mest fordi jeg har ganske kjedelig liv kanskje!? :fnise:) neida, joda, har mye på hjertet og tenkte at det vil være godt å ha dagbok der man skriver tanker, meninger, det man har opplevd så dette blir interessant å starte med. 

Kan starte med å fortelle litt om meg da. Jeg er 21 år gammel student som har samboer og glad i litt forskjellig... Alt fra dataspill til trening og kunst. Har stor lidenskap for tegning og maling og skulle ønske det var enkelt å ha det som yrke. Har ikke noe imot å ha tegning og maling som hobby, men det er meget tungt å bruke mye tid på det i og med jeg studerer og har ikke like mye tid til det som før. Mitt mål for nå er å kunne tegne og male mer i nærmeste framtid. Det her har jeg tegner for en stund tilbake, likte resultatet godt:

clawing_by_arthimis-dade4iq.png

 

Da får vi se hva de neste dagene bringer :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...