aline Skrevet 5. august 2002 #1 Del Skrevet 5. august 2002 tips til hva jeg kan ha i gode pastasalater? Hva slags kjøtt? hva slags grønt? hva slags pasta og hva slags dressing? har lyst å lage pastasalat til middag i dag (varm eller kald) men har lyst til å lage en litt fresh en, med litt god og "fyldig" smak men allikevel sommerlett nå i solsteika.... Noen ideer der ute? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest melis Skrevet 5. august 2002 #2 Del Skrevet 5. august 2002 Jeg bruker å ha i: Pasta i alle mulige fasonger Issalat Paprika Squash Cherrytomater Rødløk Kylling, tunfisk, reker eller skinke Marinert fetaost Pestosaus Rista pinjekjerner God olivenolje Urter Alt går an! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 5. august 2002 #3 Del Skrevet 5. august 2002 pastaskruer (ha på olje, salt og pepper når de er varme) kylling i biter sprøstekt bacon tomater (ta bort den bløte delen) minimais paprika vårløk eller purre Serveres med gresk yoghurtdressing eller rømme med masse friske urter og evt. hvitløk nero Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Viking Skrevet 5. august 2002 #4 Del Skrevet 5. august 2002 Salami mmmmmmm. Jeg er ikke noe glad i salami på brødskive, men da jeg fikk det servert i pastasalat var jeg solgt. Servert med fetaost, og pasta med olivenolje iblandet presset hvitløk, og en god dressing. Jeg er hvitløksfrik, og serverer gjerne lune hvitløksbrød til. Kanskje jeg og skal ha pastasalat idag? God middag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Solskinn Skrevet 5. august 2002 #5 Del Skrevet 5. august 2002 en sikker vinner pastarör (jeg foretrekker de korte (lettere å få med seg mer enn bare pasta på gaffelen) og med trefarger) tomater med god smak (cherry, plomme el likn.) gjerne röde+gule paprika (röd/gul/orange) mozarella soltörkede tomater svarte oliven evt parma/spekeskinke godt med olivenolje/balsamiko (2:1) på + aromatkrydder og pepper! Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zena Skrevet 5. august 2002 #6 Del Skrevet 5. august 2002 Denne pasta-salaten er min favoritt: * Først lager du en dressing/saus som består av følgende: Ett beger rømme 3-4 spiseskjeer majones Pepper og salt et par finhakkede fedd hvitløk 2 spiseskjeer sterk sennep smakes til med chilisaus. * Deretter koker du pastaskruer som må avkjøles og kutter opp en boks kalkunskinke. En paprika eller to, samt en agurk skjæres i småbiter. Alt dette blander du godt med en boks mais og en boks ananans i biter. Hvis du ønsker så blander du også inn litt purre. * Så blander du saltaten med dressingen. Og aller helst bør dette stå litt i kjøleskapet slik at smakene får blandet seg skikkelig. * Serveres med hvitt brød og kan nytes med både rød- eller hvitvin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aline Skrevet 6. august 2002 Forfatter #7 Del Skrevet 6. august 2002 Tusen takk for mange gode tips! Tok litt herfra og litt derfra, og vips, det ble en meget velsmakende pastasalat! :D Dette endte jeg opp med: små pastaskruer bacon i biter Romanosalat gul squash små tomater (ikke cherry eller gule, men bare små) sukkererter vårløk frisk basilikum salt og pepper pesto basert på basilikum, med pinjekjerner, olivenolje, og masse annet snadder. blandet pestoen i pastaen straks etter avkjøling i kaldt vann, det ble veldig bra! Serverte med hvitløksdressing og hvitt brød fra en av grønlands små-butikker med mye godt brød og grønt! Anbefales! friskt, godt og mettende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå