AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #1 Del Skrevet 23. september 2017 Matfløte eller kremfløte? Koker du potetene først? Anonymkode: d7aba...af3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #2 Del Skrevet 23. september 2017 Jeg bruker kremfløte, men matfløte funker sikkert også. Pleier ikke å forkoke potetene. Anonymkode: 35f59...a47 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #3 Del Skrevet 23. september 2017 Bruker matfløte, koker ikke potetene først Anonymkode: aeec6...f00 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
saltvann Skrevet 23. september 2017 #4 Del Skrevet 23. september 2017 Bruker alltid kremfløte 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Melonas Skrevet 23. september 2017 #5 Del Skrevet 23. september 2017 Bruker alltid kremfløte. Noen ganger koker jeg potetene, noen ganger ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #6 Del Skrevet 23. september 2017 Takk for svar. Har hørt at matfløten kan sprekke....så går for kremfløte:)) Anonymkode: d7aba...af3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #7 Del Skrevet 23. september 2017 Kremfløte ja. Skjærer rå poteter i relativt tynne skiver. Legger litt skivet løk og hvitløk mellom også. Mmm Anonymkode: 8742e...ffb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #8 Del Skrevet 23. september 2017 Bruker matfløte. Jeg gjør som så. Freser litt hvitløk i hvitløkssmør, krydret litt med hvitløkskrydder. Heller oppi fløten og lar den koke mens jeg ordner potetene. Bruker ostehøvel eller slik rive. Lar det putre litt også legger jeg det i en form og har over ost. 180 grader i 30 +/- Anonymkode: 59792...e09 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 23. september 2017 #9 Del Skrevet 23. september 2017 Vanlig fløte, alltid. Matfløte er bare tull, da kan du like gjerne bruke melk. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #10 Del Skrevet 23. september 2017 Mange tror at kremfløte bare er til desserter og at matfløte derfor skal brukes i fløtegratinerte poteter. Slik er det ikke - kremfløte kan også brukes i mat. I fløtegratinerte poteter får man en mye bedre smak med kremfløte, så jeg anbefaler absolutt å gå for den! Potetene skal du forresten ikke koke på forhånd. Anonymkode: e3c9d...ed1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #11 Del Skrevet 23. september 2017 Kremfløte. Og bruk melne poteter, som Pimpernell eller Kerrs Pink. Anonymkode: cb057...19c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #12 Del Skrevet 23. september 2017 "Matfløte" er jo bare "kremfløte" som er blandet omtrent 50/50 med melk, og deretter solgt til full pris. Så det er bare tull. Det finnes aldri noe grunn til å kjøpe matfløte. Kjøp kremfløte, og vil du ha en magrere variant, bland i litt melk så har du "matfløte". En annen fun fact: Innholdet på matfløte og kaffefløte er forresten 100% identisk. Det har til og med Tine sagt selv. Folk blir lurt trill rundt av merkingen i butikken. Hva blir det neste? Vaffelmel? Matmel? Dessertsukker? Tesukker? Anonymkode: 298bb...a1b 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #13 Del Skrevet 23. september 2017 Jeg bruker 2/3 helmelk og 1/3 matfløte. Koker det først. Anonymkode: 27756...615 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bottega Skrevet 23. september 2017 #14 Del Skrevet 23. september 2017 Bruk kremfløte. Matfløte er bare tull. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2017 #15 Del Skrevet 23. september 2017 Bruker h-melk jeg. Blir kjempegodt Koker potetene i melk, hvitløk, muskat, salt og pepper til passe konsistens. Deretter gratinerer jeg i ovnen. Anonymkode: 99186...1a4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #16 Del Skrevet 26. september 2017 Jeg har laget med matfløte flere ganger. Det blir godt, men det ser ikke pent ut, for den sprekker litt. Ren kremfløte blir FOR heavy for meg. Anonymkode: 42c41...f5a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 26. september 2017 #17 Del Skrevet 26. september 2017 Kremfløte funker best. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #18 Del Skrevet 26. september 2017 På 23.9.2017 den 14.37, AnonymBruker skrev: "Matfløte" er jo bare "kremfløte" som er blandet omtrent 50/50 med melk, og deretter solgt til full pris. Så det er bare tull. Det finnes aldri noe grunn til å kjøpe matfløte. Kjøp kremfløte, og vil du ha en magrere variant, bland i litt melk så har du "matfløte". En annen fun fact: Innholdet på matfløte og kaffefløte er forresten 100% identisk. Det har til og med Tine sagt selv. Folk blir lurt trill rundt av merkingen i butikken. Hva blir det neste? Vaffelmel? Matmel? Dessertsukker? Tesukker? Anonymkode: 298bb...a1b Har du dokumentasjon på det? Anonymkode: 32271...16c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mathekta Skrevet 26. september 2017 #19 Del Skrevet 26. september 2017 matfløte! Kok potetene først selvsagt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #20 Del Skrevet 26. september 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Har du dokumentasjon på det? Anonymkode: 32271...16c http://www.tv2.no/v/903983/ Anonymkode: 298bb...a1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå