AnonymBruker Skrevet 4. september 2017 #2 Skrevet 4. september 2017 Nei, man må koke det. Legg det i vannkokeren. Anonymkode: a2f20...5f1 2
Gjest Raiu Skrevet 4. september 2017 #3 Skrevet 4. september 2017 Spiser man ikke for det meste spekeskinke "rå"?
AnonymBruker Skrevet 4. september 2017 #4 Skrevet 4. september 2017 Ja, det kan man. Det er det som er vanlig når det gjelder spekeskinke. Tilbereding: skjær spekeskinka i skiver, server med flatbrød, eggerøre, potetsalat, brød eller hva du liker best. Tynne skiver med spekeskinke er også godt på pizza. Anonymkode: 10237...99b 1
ajarRun Skrevet 4. september 2017 Forfatter #5 Skrevet 4. september 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Ja, det kan man. Det er det som er vanlig når det gjelder spekeskinke. Tilbereding: skjær spekeskinka i skiver, server med flatbrød, eggerøre, potetsalat, brød eller hva du liker best. Tynne skiver med spekeskinke er også godt på pizza. Anonymkode: 10237...99b Spekeskinks er gørrsalt og seig. Er drt meningen?
lurings Skrevet 4. september 2017 #6 Skrevet 4. september 2017 Akkurat nå, amativeReflection skrev: Spekeskinks er gørrsalt og seig. Er drt meningen? Kjøp skikkelig skinke fra Spania eller Italia. 2
ajarRun Skrevet 4. september 2017 Forfatter #7 Skrevet 4. september 2017 1 minutt siden, lurings skrev: Kjøp skikkelig skinke fra Spania eller Italia. er ikke norsk bedre?
AnonymBruker Skrevet 4. september 2017 #8 Skrevet 4. september 2017 1 minutt siden, amativeReflection skrev: Spekeskinks er gørrsalt og seig. Er drt meningen? Stikkordet er vel: "speke". Når det er sagt, så fins det mange variasjoner da. Prøv gjerne spanske, som lurings foreslår. Anonymkode: 86773...c3c 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2017 #9 Skrevet 4. september 2017 Spekeskinke er ikke "rå". Anonymkode: f4cae...cce 5
AnonymBruker Skrevet 4. september 2017 #10 Skrevet 4. september 2017 Akkurat nå, amativeReflection skrev: er ikke norsk bedre? N.E.I. Anonymkode: f4cae...cce 1
ajarRun Skrevet 4. september 2017 Forfatter #11 Skrevet 4. september 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Spekeskinke er ikke "rå". Anonymkode: f4cae...cce er den stekt?
ajarRun Skrevet 4. september 2017 Forfatter #12 Skrevet 4. september 2017 Virker som om spekeskinke er litt som en sigar. Begynnelsen er ikke den beste, blir bedre mot midten.
draug 75 Skrevet 4. september 2017 #13 Skrevet 4. september 2017 Speneskinke er rå i den forstand at den ikke er varmebehandlet. Kokt skinke er varmebehandlet, men er minst like fristende for vondtimagenbakterier som spekeskinke. Så hvis du spør hva jeg ville tatt etter noen dager i åpen pakke i kjøleskapet.... 1
lurings Skrevet 4. september 2017 #14 Skrevet 4. september 2017 26 minutter siden, amativeReflection skrev: er ikke norsk bedre? Nei, norsk spekeskinke smaker bare salt.
AnonymBruker Skrevet 4. september 2017 #15 Skrevet 4. september 2017 Speking: https://www.matprat.no/matnyttig/metoder/salting-og-speking/salting-og-speking/ Spise spekemat: http://www.matmerk.no/no/spesialitet/aktuelt/6-gode-tips-nar-du-skal-invitere-pa-spekemat Anonymkode: 682ea...bc5
T-Rex Skrevet 5. september 2017 #16 Skrevet 5. september 2017 23 hours ago, amativeReflection said: Spekeskinks er gørrsalt og seig. Er drt meningen? Ikke når den kommer fra Parma.
strynejenta Skrevet 5. september 2017 #17 Skrevet 5. september 2017 Spekeskinke er ikke rått, det er jo speket.
AnonymBruker Skrevet 13. september 2017 #18 Skrevet 13. september 2017 Kokt er kokt Stekt er stekt Rått er rått Røkt er røkt Speket er speket Anonymkode: 44313...0f9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå